Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazısı 10 cm uzunluğunda olduğu zaman folyoyu ayıklarken i ve ü harflerinin noktaları

i.dinar41

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar izmitte plotter ile reflektör folyo kesim işi yapıyorum roland gx 500 120 cm lik plotterımız var. Fakat küçük harflerde çok sorun yaşıyoruz. Örneğin "kocaeli büyükşehir belediyesi" yazısı 10 cm uzunluğunda olduğu zaman folyoyu ayıklarken i ve ü harflerinin noktaları kalkıyor. Bu konuda çok sorun yaşıyoruz. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Noktalar hariç yazı yüksekliği nedir.?

korkaks

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
t.me
merhaba bende kocaelide çalışıyorum bendede roland var 9 mm yazının kalkması gayet normal kullandıgın malzeme ve makinada kesim ayarlarıyla biraz duzenleye bilirsin

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Normalde Arial fontu ile 9 mm yükseklkte aynı yazıyı yazdım uzunluğu 24 cm çıktı.Buraya kadar normal ama siz yazıları sıkıştırıp yükseklik 9mm uzunluk 10 cm yaptığınızda,harf gövde kalınlığı 0,08mm ye düşüyorki bunuda reflektör kesiyorsanız bu kesim mümkün değil.9mmX24 cm mutlaka keser.sıkıştırma yapınca zaten noktalarda ufak olduğundan dahada ufalıyor.hız ve basınçta yüksekse,folyoyu kaldırmadan nokta kesmek mümkün değil.

i.dinar41

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. taşıyıcısı çok kaliteli reflektörler ve folyolar var elimde birde onlarla deneyip tekrar cevap yazıcam.