Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazıyı nasıl seçeriz

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum resim görünmüyor :)

sea.ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimle ilgili yada yüklediğiniz siteyle ilgili bir sorun var sayfa açılmıyor :(

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimle ilgili yada yüklediğiniz siteyle ilgili bir sorun var sayfa açılmıyor :(

hımm oyleyse : bu normal resim : https://img428.yukle.tc/images/6342su-alti-yazi-efekti-03_1.jpg
bu linki : Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle
buda forum icin URL=https://www.yukle.tc]
6342su-alti-yazi-efekti-03_1.jpg
[/URL] inşallah gözükür göüzkmesi lazım!

sea.ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nedir tam olarak yapmak istediğiniz

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum bu font felan değil burada maskeleme işlemi yapmış :)

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
font Rectangular Marque Tool secim aracı kullanılmıs gıbı en ayrıntısına kadar secılmıs acaba bunu nasıl yapıcaz normalde arka plan kullancagım kırpma maskesı olarak da yapabilrim ama bunu bılmeden bi işe yaramıyacagını düşündüm

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nasıl seçildiğini diye soruyorsan ya pentool aracını kullanmıştır yada lassa tool araçlarından birini :)

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum bu font felan değil burada maskeleme işlemi yapmış :)

yaw bizde bilioruz arka plan resmını fontun ustune getirip kırpma maskesı yapmayı
oradakı ıslem maske degil maske ise bile bir secim var o nasıl yapılıo die merak ettım ve ögrenmek istedim

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazdımya cevabını ya pentool ya lassa tool

sea.ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı zeminle birleşik ise dekupe ederek yazıyı zeminden alabilirsin, water yazısı zeminden ayrı bir layerda ise bunu seçmek istiyorsan ctrl tuşuna basarak yazının olduğunu layerin simgesi üzerine tıklarsan yazı seçilmiş olur

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı zeminle birleşik ise dekupe ederek yazıyı zeminden alabilirsin, water yazısı zeminden ayrı bir layerda ise bunu seçmek istiyorsan ctrl tuşuna basarak yazının olduğunu layerin simgesi üzerine tıklarsan yazı seçilmiş olur

hocam güzel demissin sagolasın ama pek olmadı sanırım örnek yazıya geldın ctrl t yaptın yazıyı transform edıo cevırıo donduruo burda adamlar ne yapmıskı Rectangular Marque Tool secılmıs gıbı ayrı duruo ???

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:sleepy:kımsenın yazıyı secebilmek icin pentol yada lass tool ile dakıkalarını harcayacagını pek sanmıyorum:rofl:

Hadiya eğer yazı ayrı bir layerda değilse ve zemine yazılmışsa ve senin o yazıya ihtiyacın varsa görürüm ben seni :)

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam güzel demissin sagolasın ama pek olmadı sanırım örnek yazıya geldın ctrl t yaptın yazıyı transform edıo cevırıo donduruo burda adamlar ne yapmıskı Rectangular Marque Tool secılmıs gıbı ayrı duruo ???

CTRL+SHİFT+ALT Basılı tut ve yazının olduğu layere tıkla

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:rofl::rofl:
Hadiya eğer yazı ayrı bir layerda değilse ve zemine yazılmışsa ve senin o yazıya ihtiyacın varsa görürüm ben seni :)

:rofl::rofl:ben suana kadar pluıng bile kullanmadım yaptıgım isin her yönüyle ögrenmem daha öncelikli ama gün gelir lazım olur orasını bılemem ama resımde ole bir durum yok bir su resmı var bunu yazının ustune getirmis ve yazıyı secmıs :sleepy:

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:rofl::rofl:

:rofl::rofl:ben suana kadar pluıng bile kullanmadım yaptıgım isin her yönüyle ögrenmem daha öncelikli ama gün gelir lazım olur orasını bılemem ama resımde ole bir durum yok bir su resmı var bunu yazının ustune getirmis ve yazıyı secmıs :sleepy:

Dostum söylediğin cümleyi önce iyi oku diyorsunki hiç kimse lassa tool yada pen tool aracını kullanmaz yazıları seçmek için :) Artık nasıl bi hayal gücün var onu bilemem ama ben kullanırım o yazıya ihtiyacım varsa he bu arada herkezin önceliği işi öğrenmektir!

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
CTRL+SHİFT+ALT Basılı tut ve yazının olduğu layere tıkla

cok tesekkur ettım hazerfen adlı kardesımede tesekkur edıyorum suan özell mesaj yazamıorum sanda tesekkur edıorum kardes ilk önce normal yollar eger hala yapılacak bisi yoksa çalar çırparız :party:iyi günler

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum söylediğin cümleyi önce iyi oku diyorsunki hiç kimse lassa tool yada pen tool aracını kullanmaz yazıları seçmek için :) Artık nasıl bi hayal gücün var onu bilemem ama ben kullanırım o yazıya ihtiyacım varsa he bu arada herkezin önceliği işi öğrenmektir!

işin kolayını yaparak kımse grafiker de olamaz web desinger de ilk önce bakcaksın yapabiliosam yaparım yapamıosan pen toll lass toll kullanırım grafik olayı hep özgür olaydır baskasının calısmalarının pen tolla lass tolla kesıp parcalasan kopyalasan ne degiscek sen bilmedikten sonra ?:kiss1: