Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni bir çalışmam değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

baq_hele

🌱Yeni Üye🌱
Sevmedim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️

yorum yaparken eksik ve fazlaları da söylerseniz nedeninide anlamış oluruz. gereksiz yorumlar yapmayınız lütfen.

siyah tonları biraz daha hafifletirsen yani daha az ama farklı yerlerde yoğunlaştırırsan daha iyi olucaktır. '' ayyıldız team '' yazısının arkasında fazla yoğun kullanmışsın. yazının okunaklığı zor oluyor.
geri kalan herşey gayet iyi emeğine sağlık!

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

ÇAlışmaya bu şekilde yaklaşmanızı ayıpladım doğrusu..
Sonuçta ortada verilen bir emek var..Zaten çalışmasını sunarak bizlere yorumlarımızı alıp düzeltmeler yapcaktır..Hepimiz bunu yapıyoruz..Eleştirelim...Eleştirildiğimiz kadar eleştirelim..Unutmayın sizin sevmeniz için yapmadı ''O'' bu çalışmayı...

*Küçük boyutta bi afiş olmuş galiba..Kompozisyon olarak hoş gözüküor ama düzeltmeler yapabilirsin..Çok alevli olmuş...Ama gayet hoş tebrik ederim.. =)

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Adaqm tarzını yansıtmış..Güzel...de biraz koyuluk boğmuş içine yazıları..

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevmedim

Ben bu çalışmayı sen sevdiye yapmadım zaten,sevmediğin yerleri belirtseydin eksiklerimi görürdüm.

Diğer yorum yapan arkadaşlarım çok teşekkür ederim vaktinizden bir parça ayırıp eksiğimi belirttiğiniz için inanın görüşleriniz benim için çok önemli tavsiyelerinizi uyguluyorum.selametle..-

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş emeğinize sağlık ama çok koyu olmasından dolayı yazının okunaklığı bozulmuş bu kadar koyuluğun içine açık bi tonla patlatmış olsaydın yazıyı daha güzel olurdu diye düşünüyorum başarılar.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma Güzel Fakat Koyu Renkler Çalışmayı Boğmuş Yazıyı Açık Ton yaparsan daha iyi gibi olur diye düşünüyorum Kolay gelsin...

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıyorum çok sağolun:)

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanın sağ ve sol alt köşeleri biraz iç karartıcı. Ayyıldız Team zor okunuyor (ben de zor okudum) ayrıca ortadaki savaş sahnesi net değil. Askerlerin bazıları sağa bazıları sola doğru koşuyor. Bir de herhangi bir yere Ayyıldız koysaydın konsepti tamamlardın. Kolay gelsin.

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
güzel çalışma ay yıldız team yazısı biraz daha belirgin olursa gayet güzel eskitmeler falan beğndim eline sağlık

kubilayad

🌱Yeni Üye🌱
emeğine saglık arkadasım ama fikrimi söylemem gerekiyorsa cok koyu tonlar evet acık renk patlasa güzel olurdu ama birde birşey sorucam neden savaş resmi ok birşeyin tanıtımını yapıyorsan onunla alakalı görsel olmalı bence ayyıldız team diyorsan tanıtıcı olmalı birilerini tanıtmalı içerikler çok önemli

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim arkadaşlar eleştirileriniz için,uyguluyorum tavsiyelerinizi..ayyıldız team sanal bir hacker ordusu olduğu için savaş resmi kullandım çünkü en güzel o temsil ediyor diye düşündüm,sağolun görüşleriniz için...

Arkadaşlar tavsiyelerinizi uygulamaya çalıştım ama
nasıl olmuş .....

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
şimdi daha iyi fakat ay yıldız team ı biraz dahabelirginleştirirsen yada değişik bir tonla patlatırsan daha hoş durabilir tabi direk renk değil temayıda bozmamaya çalış eline sağlık

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herşey güzel hoş. Çok güzel bir çalışma ama o alttaki copyright nedir onu anlamadım. yazabildiğiniz kadar büyük yazmışsınız. Tasarımı bir kalemede öldürmüş. Benim bildiğim hiçbir imza tasarıma etki etmemelidir. Ama yinede emeğinize sağlık. dediklerim kalkarsa bence daha güzel çalışma olur.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Yazıyı Duplicate edip blending mod la oynarsan sanırım yogun koyuluğu alabilirsin..

dikkat edersen yorumlar genelde Ayyıldız Team ile ilgili.. geri kalanı güzel emeğine sağlık..

Geç Kalmısız.. =>

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Tekrar çok teşekkür ederim ve tekrar değiştirdim ve tekrar görüşlerinizi bekliyorum:wink:

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle eline sağlık, düşünce güzel fakat arkadaki zemine yazılar gitmemiş yazıları daha belirgin ve okunaklı yapsan ve zeminin kızarıklığını biraz düşürsen güzel olur diye düşünmekteyim..

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle eline sağlık, düşünce güzel fakat arkadaki zemine yazılar gitmemiş yazıları daha belirgin ve okunaklı yapsan ve zeminin kızarıklığını biraz düşürsen güzel olur diye düşünmekteyim..

Teşekkür ederim görüşünüzü uygulayacağım
:smile:

esk_mrt

🌱Yeni Üye🌱
sevmedim çok iç karartıcı bir çalışma olmuş bence biraz daha dikkatli çalışırırsa olacak eminim bunakolay gelsin