missgraphic teşekkürler yorum için.ben de istiyordum ilk başlarken kıyafete şöyle fantastik havada güzel birşeyler yapayım diye ama çabuk vazgeçtim

ama bundan sonrakilerde sabırlı olmaya çalışacağım
damla1 çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim
hamlet1987 teşekkürler beğenmene sevindim ve hoşgeldin.grafikerler.net le tanıştım ben de tasarımla. bu güzel sitenin,arkadaşların yorumlarıyla buralara geldim.senin de yolun açık olsun.çalışmayı illustrator cs4 te yaptım.tablet kullanmıyorum mause ile çalışıyorum.alıştıktan sonra çok rahat çizimler yapabilirsin sen de.ilk çalışmalarda referans kullan derim.gölgelendirmeye,anatomiye,detaylara, herşeye çabuk alışırsın.kullandığım metoda gelince aslında çok basit.önce kaba taslak çiziyorum.sonra detaylara geçiyorum.ama çok fazla uğraşamıyorum

bu resme toplasam yarım saat zor uğraşmışımdır.sabırlı olsam belki daha iyi şeyler çıkar.gölgeleri feather vererek yapıyorum.aslında gölgelendirme için çok yöntem var.ama ben feather ı çok seviyorum

gradient de çok önemli benim için gölgeleri gradient vererek başlarsan oldukça şık duruyor. (bence).ınner glow,outer glow ya da dropshadow da önemli.daha birçok şey var hayal gücüne bağlı.bütün tüyoları da verdim

kolay gelsin