Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni çalışmam

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Untitled-2.jpg

illustrator

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarınızın takipçisi olarak ilk yorum benden.

Her geçen gün biraz daha güzel, profesyonelce ve farklı çalışmalar çıkarıyorsunuz, öncelikle tebrik ederim...Çizgilerinizde büyük gelişim var...Son çalışmalarınızda ağırlık verdiginiz tarza başarılı bir şekilde devam ediyorsunuz.
Gölge, ışık, herşeyiyle çok güzel bir çizim olmuş...Deneyimli ve başarılı bir ıllustrator olma yolunda adım atıyorsunuz aslı abla...eminim bundan daha da güzel çalışmalarınızı görecegiz.

Elinize sağlık.

Başarılar.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitenizden diğer çalışmalarınıza baktım..gerçekten çok basarılı çalışmalarınız var..Tebrikler

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
denizcm çok teşekkürler güzel yorumun için :)
émmst çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çizimleriniz hoş ama bu çalışma için konuşacak olursak birkaç küçük hatayı söylemeden geçmek istemedim.Tabi ki çalışmaya olumlu bir katkı yapmak adına. :)
Kadının alnındaki ve vücudunun diğer bölgelerindeki ışık geçişleri daha yumuşak hatlarda olabilirdi.
Bel bölgesi, kadının vücuduyla (özellikle göğüsleri bölgesi ile) orantılı olarak bu kadar ince olmamalıydı diye düşünüyorum.
Çalışmalarınızda başarılar.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
the_one önce teşekkür ederim tabi ki yorumlar benim için çok önemli onun için paylaşıyorum sizlerle.beldeki inceliği sonradan o hale getirdim daha gerçekçi değil de (ama o kadr uzak da değil ) hayali birşey olsun istedim.gölgelerde de hep çok yumuşak ve silik gölgeler yapıyordum bu sefer daha sert gözükmesini istedim ama tabi daha yumuşak geçişler yapılabilir.teşekkürler tekrarr dikkate alacağım hepsini

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çok güzel ,çalışmaların giderek güzelleşiyor :) Ama boyun bölgesinde yani ense kısmında boynun inceliğini veren hafif bir kavis olsaymış daha bir estetik dururdu.Emeğine sağlık :)

hamlet1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma tebrikler ben yeniyim tüm konularda ve bilgi sahibi olmak istiyorum sanırım çalışmanı illüstratorda yaptın bu nasıl yaptın tablet falan mı kullanarak yapıyorsun çalışmalarını veya illüstratorda hangi araçları kullanıyorsun

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben pek anlamam ama çalışmalarının yakından takipçisiyim göze hoş gelen bir çalışma olmuş arkadaşım emeğine sağlık...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
missgraphic teşekkürler yorum için.ben de istiyordum ilk başlarken kıyafete şöyle fantastik havada güzel birşeyler yapayım diye ama çabuk vazgeçtim:)ama bundan sonrakilerde sabırlı olmaya çalışacağım:)

damla1 çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim:)

hamlet1987 teşekkürler beğenmene sevindim ve hoşgeldin.grafikerler.net le tanıştım ben de tasarımla. bu güzel sitenin,arkadaşların yorumlarıyla buralara geldim.senin de yolun açık olsun.çalışmayı illustrator cs4 te yaptım.tablet kullanmıyorum mause ile çalışıyorum.alıştıktan sonra çok rahat çizimler yapabilirsin sen de.ilk çalışmalarda referans kullan derim.gölgelendirmeye,anatomiye,detaylara, herşeye çabuk alışırsın.kullandığım metoda gelince aslında çok basit.önce kaba taslak çiziyorum.sonra detaylara geçiyorum.ama çok fazla uğraşamıyorum:)bu resme toplasam yarım saat zor uğraşmışımdır.sabırlı olsam belki daha iyi şeyler çıkar.gölgeleri feather vererek yapıyorum.aslında gölgelendirme için çok yöntem var.ama ben feather ı çok seviyorum:)gradient de çok önemli benim için gölgeleri gradient vererek başlarsan oldukça şık duruyor. (bence).ınner glow,outer glow ya da dropshadow da önemli.daha birçok şey var hayal gücüne bağlı.bütün tüyoları da verdim:)kolay gelsin

Son düzenleme:

hamlet1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
missgraphic teşekkürler yorum için.ben de istiyordum ilk başlarken kıyafete şöyle fantastik havada güzel birşeyler yapayım diye ama çabuk vazgeçtim:)ama bundan sonrakilerde sabırlı olmaya çalışacağım:)

damla1 çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim:)

hamlet1987 teşekkürler beğenmene sevindim ve hoşgeldin.grafikerler.net le tanıştım ben de tasarımla. bu güzel sitenin,arkadaşların yorumlarıyla buralara geldim.senin de yolun açık olsun.çalışmayı illustrator cs4 te yaptım.tablet kullanmıyorum mause ile çalışıyorum.alıştıktan sonra çok rahat çizimler yapabilirsin sen de.ilk çalışmalarda referans kullan derim.gölgelendirmeye,anatomiye,detaylara, herşeye çabuk alışırsın.kullandığım metoda gelince aslında çok basit.önce kaba taslak çiziyorum.sonra detaylara geçiyorum.ama çok fazla uğraşamıyorum:)bu resme toplasam yarım saat zor uğraşmışımdır.sabırlı olsam belki daha iyi şeyler çıkar.gölgeleri feather vererek yapıyorum.aslında gölgelendirme için çok yöntem var.ama ben feather ı çok seviyorum:)gradient de çok önemli benim için gölgeleri gradient vererek başlarsan oldukça şık duruyor. (bence).ınner glow,outer glow ya da dropshadow da önemli.daha birçok şey var hayal gücüne bağlı.bütün tüyoları da verdim:)kolay gelsin

çok teşekkür ederim açıklamaların için bana yol gösterici oldu

zarife321

🌱Yeni Üye🌱
ben yeni baslayanlardanım umarım birgün böyle bir calısmayı bende sunarım

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
zarife321 teşekkür ederim senin de çalışmalarını görmek isterim
WeBKıLaVuZu tavsiyeni deneyeyim dedim Nelly den esinlenerek çizdim:)
resim.jpg