Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek Üzere Grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thejakal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar,
Topkapıda bulunan reklam ajansımız için corel bilgisi olan yetiştirilmek üzere tercihen bayan grafiker arkadaşlar aramaktadır. İlgilenen arkadaşlarımız bize özel mesaj yolu ile başvurabilirler.

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

cello81

🌱Yeni Üye🌱
merhaba işle ilgili bilgi verebilirmisiniz reklam ajansı demişsiniz genel işleriniz nelerdir corel biliyorum ama kendimi dahada geliştirmek istiyorum , yetiştirilmek üzere demişsiniz maaş , l yemek, yol ve çalışma saatleri nedir bilgilerini almak istiyorum ilgilinize teşekkür ederim kolay gelsin

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
erciyes üniv den mezunum.bu sene mezun oldum.ılanınız bana gore tam.kendımı gelıstırmek ıstıyorum.*************** ılgılenırsenız sevınırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

By-SadoMazo$isT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
liseyi grafik tasarım üzerine başarılı bir şekilde bitirdim. Üniversite eğitimimide grafik tasarım üzerine aldım bu sene mevzun oldum bir çok fotoğrafçıda dijitalci olarak çalıştım bir kaç ajanstada grafiker olarak bulundum ilgilerinize..

özgünnn

🌱Yeni Üye🌱
selam

merhabalar bn özgün 23 yasındayım meslek kursuna gittim orda corel.photoshop.frheend gördüm ama staj yapıcak bir yer bulamadım ilgilenirseniz çok sevinirim teşekkürler.

angle

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben grafikerlik kursunu bitirdim ve yetiştirilmek üzere bir yer arıyorum daha önce corel praogramıyla 7 ay kadar bir matbaada çalıştım işi gerçekten çok öğrenmek istiyorum b.paşada oturuyorum.

contrast

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Y.T.U fotograf bolumu mezunuyum. Grafıkerlık kursunu bıtırdım bu alanda kendımı gelıstırmek ıstıyorum Bılgılerınıze

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar Grafik ve Tasarım konusunda deneyimli üstelik topkapıda aryorsanız bana ulaşabilirsiniz 4 yıldır corel draw kullanıorum etiket ve matbaa sektöründe çok çalıştım paraya pek fazla ihtiyacım yok sadece boş gezmemek amacım normal grafikere ne veriorsanız uygunumdur

cekooo

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba grafikerlik kursu aldım coreldraw bilgim var. Gaziosmanpaşa semtinde ikamet etmekteyim. Bay olsa olmazmı.

a.y.s.e

🌱Yeni Üye🌱
merhaba. ben zeytinburnunda oturuyorum ve zeytinburnu imkb kız teknik ve meslek lisesi-grafik tasarım bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. freehand ve photoshop biliyorum. corel i en kısa zamanda öğreneceğime inanıyorum. okul döneminde ve günlük yaşantımda kendimi geliştirmek istiyorum.

narsissus

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, Grafik tasarım kursu aldım biteli 4 ay kadar oldu. Corel'de dahil grafik programlarını işledik ve bilgim var. Bu konuda gerçekten kendimi geliştirmek ve yetiştirmek istiyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler.

cicibici

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar..
İşletme mezunuyum ancak bir grafkerlik kursuna gittim..
photoshop ve frehand biliyorum, corel ve indesing de bliyorum az çok..
Kendime güveniyorum.. 24yaşındayım esenyurtta oturuyorum ama bu mesleği edinmek ve gerekenleri yapmak şuan istediğim tek şey.. 1buçuk sene kadar bir internet haber gazetesinde çalıştım.. editörlere uzakbağlantı ile programsal destek veriyordum (photoshop).. Yerinizin Topkapı'da olması benim için çok iyi.. Sizlerle çalışmayı çok isterim.. Saygılar

GGönül

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler
Illustrator (iyi derecede)
Photoshop (iyi derecede)
Indesıgn(iyi derecede)
Dreamweaver CS3 (iyi derecede)
Fireworks(iyi derecede)
Flash(iyi derecede)

Ümraniyede oturuyorum.Kendimi yetiştirmek üzere iş arıyorum.Yazdığım programları iyi derecede kullanabiliyorum.Tesettürlüyüm.
Olumlu ya da olumsuz cevabınızı bekliyorum.

angle

🌱Yeni Üye🌱
merhaba grafikerlik kursunu bitirdim işi çokkk öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

GGönül

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler.
Illustrator (iyi derecede)
Photoshop (iyi derecede)
Indesıgn (iyi derecede)
Dreamweaver (iyi derecede)
Fireworks (iyi derecede)
Flash(iyi derecede)
herhangi bir iş deneyimim yoktur.Kendimi yetiştirmek istiyorum.(Tesettürlüyüm)
iyi çalışmalar
Corel i çok çabuk kavrayacağıma inanıyorum

canal.merve

🌱Yeni Üye🌱
merhaba;
1 senedir grafik tasarım kursuna gidiorum 8 aydır bir firmada yardımcı grafiker olarak çalışıyorum corel,freehand,photoshop,indesing,quark ve ıllustrator programlarını kullanmayı biliyorum.olumlu yada olumsuz dönüşlerinizi bekliorum.iyi çalışmalar.

toshi83

🌱Yeni Üye🌱
sundugunuz programlara hakımıyetım var COREL FHOTOSHOP QARK FREEHAND PROGRAMLARININ EĞİTİMİNİ ALDIM bu konuda yardımcı olursanız sizinle çalışmaya hazırım ************ buradan bana ulaşabılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...