Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınızı bekliyorum!!!Araç Giydirme

grafik_Jİİ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli arkadaşlar değerli meslekdaşlarım bi firmanın iki aracına giydirme yaptım ilk BOXER uygulaması onaylandı ama henüz tır giydirmesi için firma sahipleri görmedi sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum...

Bu araç için bu uygulama uygun bulunmuş olup giydirme yapılmak üzre çalışma gönderilmiştir...aslında çok abartı bişey yok sadece yorumlarınızı almak eksiklerimi görmek istiyorum...

yan1ke3.jpg

yan2ni8.jpg

Bu tır için uygulanacak giydirme çalışmaları üzerinde duruyorum şuan bunlarıda sizlerle paylaşmak değerli yorumlarınızı almak istiyorum...

dsc0001es1.jpg

Bu çalışma henüz bitmedi sizin fikirlerinizi bekliyorum..(yapım aşamasında)
dsc0003bz2.jpg

dsc0002fu1.jpg

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence en sonki çalışma gayet sade ve şık. Emeğine sağlık arkadaşım...

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğrular yazısının solundaki kırmızı yay gibi şerit var ya. bence ona içeri doğru gölge verirsen zemini kadından ayırmış ve olaya daha fazla hareket katmış olursun. böyle de bi denemeni tavsiye ederim. ayrıca en alttaki çalışma daha mantıklı. çünkü resim-yazı-resim olarak gidiyo. diğerinde resim-resim-yazı var ki bu tasarım kurallarına ters gibi...

son olarak, kenardaki 3 fotoğrafın kenarlarına çerçeve koyarsan (tercihim siyahtır) daha güzel olur.
güzel çalışma, tebrikler...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
boxer için şunu diyebilirin
bir tarafta kırmızı geniş kullanılırken diğer tarafta dar ve
merdiven, ütü masası ve çamaşırlık neden tek tarafta kullanılmış
daha iyiside olabilirdi diyorum ama onay alındığına göre yapacak bişey yok

tır içinse bir üstteki yoruma katılıyorum ve
2-3 arasında gidip geliyor insan

kolay gelsin iyi çalışmalar

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
minibüste alt resimdeki 3 obje yukarısına
kırmızı mavi doğrular yazısı kırmızı fona ,3 objenin yerine konursa arka tarafıdada asimetrisi yapılırsa!

Tırda ise minibüsteki aynı mizanpaj uygulanıp kırmızı bant mavi ve tersine kıvrılırsa + ortadaki katlanmış çamaşırlar oval bir frameye alınırsa daha estetik olacaktır. Bence . :) Kolay gelsin

grafik_Jİİ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son halleri bu şekilde arkadaşlar bunları sunucam...

(Not:Ürünlerin ismini yazıp yazmama konusunda karasız kaldım bana kalmış bişey ama pek sıcak bakmıyorum açıkcası sizler ne dersiniz.)

yen1sc1.jpg

yen3ac4.jpg

yen4le9.jpg

tasarımcı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emegine sağlık son halleride hoş olmuş:)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
yen4le9.jpg

Bu görseldeki sağ taraftaki bayana neden böyle bir poz verdirirler ? Yani bu pozun özelliği nedir ? Elleri havada amaç nedir bu fotoğrafın inanın böyle fotoğrafları çok gördüm ve inanın her zamanda böyle anlamsızca baktım durdum. Bence o bayanın başka bir pozunu kullanın görsel daha dikkat çekici olacaktır.

grafik_Jİİ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yen4le9.jpg

Bu görseldeki sağ taraftaki bayana neden böyle bir poz verdirirler ? Yani bu pozun özelliği nedir ? Elleri havada amaç nedir bu fotoğrafın inanın böyle fotoğrafları çok gördüm ve inanın her zamanda böyle anlamsızca baktım durdum. Bence o bayanın başka bir pozunu kullanın görsel daha dikkat çekici olacaktır.

Kardeşim bayanın o fotoğrafını kullanmakdaki amaç ürünleri gösterme yani biz bunları üretioruz işte ürünlerimiz dercesine koydum.fakat degişebilir tabiki illaki olacak diye bişey yok kullanmaya bilirzde yada farklı bişey bulabilirz oraya.yorumun için teşekkür ederim...

demir-fe

🌱Yeni Üye🌱
araç giydirme hakkında yardımcı olacak bir arkadaş yok mu? yaaa...

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
sorunuzu açık ve net yazarsanız, mutlaka birileri yardımcı olur.