Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yüce mahkemeye sunulur? :) Kaplumbağa Ajans

Benzer konular

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma bir yana, ajans ismi olarak çok yanlış bir isim. Ajans demek kaliteli, nitelikli tasarım ve hizmetin yanında hızlı ve zamanında hizmet demektir. Kaplumbağa ise malum olduğu üzere yavaşlığın sembolüdür.

Slogan da dehşet. Siz aramayın, onlar sizi bulsun!.. Uzaylılar mı geldi ne? Onlar sizi bulur!...

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma bir yana, ajans ismi olarak çok yanlış bir isim. Ajans demek kaliteli, nitelikli tasarım ve hizmetin yanında hızlı ve zamanında hizmet demektir. Kaplumbağa ise malum olduğu üzere yavaşlığın sembolüdür.

Slogan da dehşet. Siz aramayın, onlar sizi bulsun!.. Uzaylılar mı geldi ne? Onlar sizi bulur!...

+ Zaten background hazır bi şablon :)

ercanarslans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplumbagagrup.com

Kaplumbağa sevimli bir hayvandır. Ayrıca amblemınde karikatür havasında olması da ayrı bir sevimlilik katıyor. esasında ilginç ve gizemli olduğu kadar düşündürücüdür.Kaplumbağanın yaşı 150 yılı bulmaktadır. En uzun yaşayan sürüngenler sınıfındandır.Kaplumbağalar 200 milyon yıldır dünyamızda var olduğu bilinmektedir.Soğuğa çok dayanıklı olan kaplumbağalar buzulların altında yüzdükleri görülmüştür.Kaplumbağalarda görme ve koku alma duyguları oldukça gelişmiş olduğu bilinmektedir. gibi bilgiler yüzünden kaplumbağa kullanılmıştır. Ayrıca slogan da bir grafiker olarak anlayamadığın açıklama da şudur; Siz kapı kapı müşteri aramayın, onlar sizin kapınıza gelsin. Yanı arayan degıl aranan olundu.. Yorum için ayrıca teşekkür ederim.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
uzun bir yazı yazdıktan sonra sildim yerine kısa ve öz şunu yazıyorum...
ben müşteri olsam kendini bu şekilde tanıtan bir firmaya iş vermezdim.

çünkü; çok fazla hata gördüm... yapılan savunma yazısı da sıvama bölümü olmuş ( cmylmz )
yani kendimiz için böyle bir tasarım! yaptırıp sonra da tek tek kişilere izah etme zorunluluğunda kalmak iyi görünmedi gözüme..
sert olduysa özür dilerim ama siz amatör değil bu iş ile profesyonel olarak uğraşan kişilersiniz.