Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yuhh ya tr nin en büyük forum siteside bunu yapıyosa

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu nedir arkasaşlar ya nasıl bir terbiyesizlik bu bu tür konular nereye açilir bilmiyorum ama adamalr burda yayınladığım çalişmalarimin imzalarini değiştirip frmtr de yayınlıyolar nasıl bi terbiyesizlik bu ya ben onlari lisansli sitelrde satişa sunuyorum tecil hakını bana kim ödeyecek onu geç umrumda deil emeğimi kendi maliymiş gibi çalip yayınlayan serfsize nasıl bir kanuni yaptırım uygulıcaz

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet malesef bağlantıya bakytığımda görüyorum ki...

TR nin en büyük sitesi bizim sitemizde olan ve size ait olan bir çalışmayı "almış".

Kesinlikle tepkinizde haklısınız. Fakat bağlantı adresini kaldırmak zorundaydım.

Site yönetimi ile irtibata geçmeyi denediniz mi?

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evt tesekkürler kaldira bilirsiniz konuyu gerekeni yapıcam tecil hakını ödemek zorundalar bana lisanslidir çalişmalar bundan sonrada daha dikatli biçimde koyucam çalişmalari...

Site konuyu anında kaldirdi benden lisans belgesi istiyor utanmadan özür diliceğine allahım ya bu nasıl bi saygısızlik

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evt tesekkürler kaldira bilirsiniz konuyu gerekeni yapıcam tecil hakını ödemek zorundalar bana lisanslidir çalişmalar bundan sonrada daha dikatli biçimde koyucam çalişmalari...

Çalışmaların üstüne ya kendi adınızı ya da sitemizin logosunu koyarsanız...

Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Bu tarz olayların karşısında olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim.

Umarım bunu yapan kişiye ilgili site gerekeni yapar.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Bu tarz olayların karşısında olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim.

Tesekkürler

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
Bu tip bir vaka hiç hoş olmayan bir hareket olmakla beraber eser sahibine yapılan saygısızlık vede bunun üstüne lısans isteme gibi bi terbiyesizlik söz konusu olunca tabiki gerekennin yapılması ve ilgili yasal sürecin başlatılması olması gereken en müdahil cevap olacaktır.
Hakkınızı yasal sürec ile takip etmeniz ve olayın ardını bırakmayıp bu çeşit istismarların önüne geçme konusunda öncü bi adım atmanız sizin için en güzel tepki olcanı düşünüyorum.
Desteklediğimi bilmenizi isterim.
Saygılarımla

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu tip bir vaka hiç hoş olmayan bir hareket olmakla beraber eser sahibine yapılan saygısızlık vede bunun üstüne lısans isteme gibi bi terbiyesizlik söz konusu olunca tabiki gerekennin yapılması ve ilgili yasal sürecin başlatılması olması gereken en müdahil cevap olacaktır.
Hakkınızı yasal sürec ile takip etmeniz ve olayın ardını bırakmayıp bu çeşit istismarların önüne geçme konusunda öncü bi adım atmanız sizin için en güzel tepki olcanı düşünüyorum.
Desteklediğimi bilmenizi isterim.
Saygılarımla

Çok tesekkürderim desteğiniz için, buda bir deneyim oldu bizim için...!

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
bu tarz şeyler gerçekten sinir bozucu emek bu kadar kolay mı harcanır?bütün herkes gibi ben de eğer ki birşeyler yapılacaksa destekliyorum

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim arkadaşın frenleri patlamış bir kamyonu var..Adres verin sadece..:p

cannurbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cannurdaskiran.com

ama öylede saçmalık olmaz ki ya her çalışmaya isim mi yazılacak yani, bunun için kanun var yani fırından ekmek çalan çocuğa 10 yıl veren hükümet, buna gelince mi susuyor? :worried:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Bir emek ne kadar çalınırsa o kadar değer kazanır. Kardeş senin çalışmanı çalamazlar çaldıkları sadece bir lansmandan ibarettir. O lansmanla ancak böbürlenir. ne satabilir nede yaptığını kanıtlayabilir. Bırak kendi yalanı altında tutarsızlıklarıyla ezilsin. Varsın olsun senin çalışmalarının değeri artsın.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir emek ne kadar çalınırsa o kadar değer kazanır. Kardeş senin çalışmanı çalamazlar çaldıkları sadece bir lansmandan ibarettir. O lansmanla ancak böbürlenir. ne satabilir nede yaptığını kanıtlayabilir. Bırak kendi yalanı altında tutarsızlıklarıyla ezilsin. Varsın olsun senin çalışmalarının değeri artsın.

Haklisin kendisini kandırmaktan baska hiçbirsey yapmıyo aslında.. Ama bunuda olgun bir insan yapmaz bunu ancak 10 13 yas arası cocuklar yapar...