Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yürekören Köyü için hazırladığım logo

unjust

🌱Yeni Üye🌱
Değerli arkadaşlarım sizlere bir diğer tasarımım olan kendi köyüm için yapmış olduğum logoları takdim ediyorum. Web site tasarımınıda kendim yaptığım için sitede logoların 2sinide kullanmıştım. Sizlerden yorumlarınızı ve hangisinin daha güzel olduğu hakkında bilgi istiyorum.

Karabük'ün Ovacık ilçesi Yürekören Köyü.

logo1c.png

logo2n.png

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaptığınız logo değil. adeta resim yapmışsınız. sanıyorum, -hatam varsa özür dilerim- kullanmış olduğunuz çizimler size ait değil (alttaki köy "kelt köyü"nü andırıyor). bu durumda siz sadece yazıları yazmış oluyorsunuz. "resimleri" çıkarırsak geriye sadece yazı kalıyor. bence bu sitede de bolca olan logo örneklerini inceleyin derim. ondan sonra "logo mantığı" çerçevesinde düşünüp tekrar deneyin.

iyi çalışmalar.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaptığınız logo değil. adeta resim yapmışsınız. sanıyorum, -hatam varsa özür dilerim- kullanmış olduğunuz çizimler size ait değil (alttaki köy "kelt köyü"nü andırıyor). bu durumda siz sadece yazıları yazmış oluyorsunuz. "resimleri" çıkarırsak geriye sadece yazı kalıyor. bence bu sitede de bolca olan logo örneklerini inceleyin derim. ondan sonra "logo mantığı" çerçevesinde düşünüp tekrar deneyin.

iyi çalışmalar.

katılıyorum. Ayrıca çok fazla gölgelendirme var. Bu da işi logo olmaktan uzaklaştıran faktörler arasında..

aysakar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Köyü asıl yansıtan 2. si ancak logo ya benzeyen birincisi. ikisini karıştır gölgelemelerden oldukça uzak kal. Siyah beyaz olarak bir şey ifade edebilsin. iyi çalışmalar...

Ayrıca unutmayın en önemli özellik ÖZGÜNLÜK'tür

unjust

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler fakat bir köyüde logoda nasıl anlatabiliriz ki. Bende o çerçevede düşündüm ve böle resimlerle daha iyi anlaşılacak hale getirmeye çalıştı. Hepinizin yorumuna saygım sonsuz.

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınız için teşekkürler fakat bir köyüde logoda nasıl anlatabiliriz ki. Bende o çerçevede düşündüm ve böle resimlerle daha iyi anlaşılacak hale getirmeye çalıştı. Hepinizin yorumuna saygım sonsuz.

Örneğin köyünüzde yetişen ürünleri anlatan bir şey çizebilirsin.

2. çalışmadaki evler dikkatimi çekti. Bizim ükemizde bu şekilde köy evleri var mı? Gördüğüm zaman aklıma yabancı yapımı çizgi filmlerdeki evler geldi. Ellerinize sağlık.

emyoluyuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
travianda kurmuş olduğum köye çok benziyo

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Logo genel itibariyle detaylardan arındırılmalıdır. Logoda fotoğraf kullanılmaz.. Örnek verecek olursak;

Köy ve dernek logoları:

ER%C4%B0%C3%87%20K%C3%96Y%C3%9C%202008%20RENKL%C4%B0%20LOGO2.jpg

logo.png

logo_dernek.gif

Köyve dernek logosu olmayan çalışma :

cayirpinar_logo.jpg