Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gayet hoş olmuş yalnız renk kırmızı değilde mavi olsa daha iyi olur sanırım. yani suyla özleştiği için... turkuaz ve mavi renkleri kullanılabilir aynı anda yada ikisinden biri.. emeğine sağlık...
gayet hoş olmuş yalnız renk kırmızı değilde mavi olsa daha iyi olur sanırım. yani suyla özleştiği için... turkuaz ve mavi renkleri kullanılabilir aynı anda yada ikisinden biri.. emeğine sağlık...
yüzme kursu logosundan ziyade, yiyecek içecek logosu gibi olmuş. Yazıları çıkartıp sorduğunuzda hiç kimse bunun bir yüzme kursu logosu olduğunu söyleyemez. Bence daha estetik ve konuyla alakalı çalışın..
yüzme kursu logosundan ziyade, yiyecek içecek logosu gibi olmuş. Yazıları çıkartıp sorduğunuzda hiç kimse bunun bir yüzme kursu logosu olduğunu söyleyemez. Bence daha estetik ve konuyla alakalı çalışın..
yüzen adam şeklini daha belirgin hala getirebilirsen daha güzel olacaktır. Daha önce gördüm aslında logoyu ama arkadaşlar neler diyecekler merak ettim "ı" harfi orada boş boş duruyor yüzen adamı ona uyarlayabilirsin gibi geliyor bana Kolay gelsin.
gayet güzel ama yüzen kollarla hizalarsan yazıyı daha ii olur. birde halkalı yazısını büyük yazarak denemek lazım yüzen adam biraz boşlukta kalmış sanki iyi çalışmalar