Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk bakışta İLBAR logosunun dairenin soluna yanaşmış olmasının bir dengesizlik oluşturup oluşturmadığını düşündüm fakat böylede olur diye düşündüm. Alttaki dalgalı hareket kurtarmış. Sağ taraftaki bilgilerde son kullanma üretim vs. iki noktaları ) alt alta hizalarsan ve KĞ yerine Kg. (Kiloğram değil çünkü) yazarsan daha iyi olur.
Deneme demissin arkadaşım.Ne tür bir materyale etiket tasarladın önce onu irdelemek lazım. kıvrımlı mı yoksa oval yüzeye mi yapıstırma mı yoksa direk kapak yüzeyi olarak mı? Yüzeye göre orantıları daha net yorumlayabiliriz. Ayrıca renkler cok uygun gelmedi bana ve efeklerde abartı var arkadasım.Onun dışında deneme olarak güzel ama eksiklerde yok değil.
ilk yaptığın kırmızı olmamış derim zeytinyağına zıt bir renk onun haricinde birde yazıları bold yapmışsın onun yerine warsa eğer century gothic fontunu kullan daha iyi olur die düşünüorum..
yorumun için teşekkür ederim bende iki çalışmayı daha çok üstünde duruyorumm deneme oldugu için degişecek çok şey var üzerine çalışıyorum yorum içn teşekkür ederim tekrar.
ilk başta eline sağlık arkadaşım. genelınde cok guzel bır calısma.
fakat ben kırmızı olanı kullanma derım cok zıt bır renk yesıl daha canlı duruyor. bırde ılk bakısta sankı İLBAR logosu ortalı degıl gıbı duruyor ama yanında cıkan dalgaları hesaba kattıgım zaman gayet normal yanı. bırde sankı usteekı kusagı tramlı degradeye bloklasan daha ıyı duracak gıbı
onun dısında gayet guzel nede olsa deneme olarak yapmıssın baskıya gıdene kadar kım bılır ne turlu tasarımlar gelır aklına