Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeytin Firması İçin Sticker Tasarımı

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
21x10hasbahepetrk0.jpg

18x12hasbahevakumlujv2.jpg

56262047fr7.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
bana hoş gözüktü ellerine sağlık

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
3.çalışmadaki zeytin görseli çok kötü onun dışında gayett başarılı bir iş. bence o zeytini değiştir

gamzeyuksel

🌱Yeni Üye🌱
bence tam tersi en sondaki zeytin resmi daha hoş.diğer ilk ikisi konusunda emin değilim.en sondaki daha yaratıcı ama diğer yeşil ve siyah zeytin daha nasıl diyeyim böylee kondurulmuş gibi sankiii:)
yeşil renklerin uyumu çok güzel olm uş.yeşil rengin tonu çok güzel.genel olarak çok beğendim.

antiQoor

🌱Yeni Üye🌱
son resimdeki zeytinin baskıda nasıl bir hal alacağını tahmin edemiyosun anladığım kadarıyla..
biz fikrin değil resmin kalitesinin bozuk olduğunu ve kesinlikle değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 lt lik şişe etiketi tasarımındaki zeytini idareten koymuştum. Olmayacağının farkındayım zaten de, sadece o çizimsel hale dönüşecek. Bitirince onu da yollarım.

Herkese teşekkür ederim.

cxxxn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zeytinlerin ve yaprakların siyah olması pek uygun olmamış. Kullandığın clipartta güzel değil bence. Biraz daha üstünde çalışırsan ortaya güzel bişey çıkar diye düşünüyorum.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1 ve 2 güzel olmuş bende 3. tasarımdaki zeytin resmine takıldım bir de tasarımda naturel zeytinyağı 1 lt. yazısı sanki sönük kalmış orada siyah ya da logonun zemin rengi olan yeşilden yazıp bir de öyle deneyin derim ben ellerinize sağlık