Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence tam tersi en sondaki zeytin resmi daha hoş.diğer ilk ikisi konusunda emin değilim.en sondaki daha yaratıcı ama diğer yeşil ve siyah zeytin daha nasıl diyeyim böylee kondurulmuş gibi sankiii yeşil renklerin uyumu çok güzel olm uş.yeşil rengin tonu çok güzel.genel olarak çok beğendim.
son resimdeki zeytinin baskıda nasıl bir hal alacağını tahmin edemiyosun anladığım kadarıyla.. biz fikrin değil resmin kalitesinin bozuk olduğunu ve kesinlikle değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.
1 lt lik şişe etiketi tasarımındaki zeytini idareten koymuştum. Olmayacağının farkındayım zaten de, sadece o çizimsel hale dönüşecek. Bitirince onu da yollarım.
Zeytinlerin ve yaprakların siyah olması pek uygun olmamış. Kullandığın clipartta güzel değil bence. Biraz daha üstünde çalışırsan ortaya güzel bişey çıkar diye düşünüyorum.
1 ve 2 güzel olmuş bende 3. tasarımdaki zeytin resmine takıldım bir de tasarımda naturel zeytinyağı 1 lt. yazısı sanki sönük kalmış orada siyah ya da logonun zemin rengi olan yeşilden yazıp bir de öyle deneyin derim ben ellerinize sağlık