MehmetRecepOzdemir
🌟Usta Tasarımcı🌟
Cohar DUDAYEW
Teşekkür ederim
Yorum yapma zahmetinde bulunan ilk kişide siz olduğunuz ve beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim=)
yorumlar ve elştiriler konusunda acelecı olmamalısınız eger bu çalışmaya yorum yapılmamışsa mutlak sizin attıgınız saatte bişey vardır veya o sıra sızınle birlikte başkalarıda konu açmışsa konu arada kaynamış olabılır konunuza su ana kadar 67 kısı bakmış ve sız bu konuyu 2 gun once acmıssınız yanı benım tahmınım dogru bırazda sabırlı olursanız calışmanıza mutlak yorumlar gelecektır bakın ben 2 gun once konu actım ve halen yorum yok ve olmamasınıda normal karşılıyorum bazen goren kr olabılıyoruz çalışmanıza gelınce baya emek harcamışsınız emeğinize sağlık
taklit bu tarz çalışmalar çok var ve daha önce yapanlarda da yaratıcı bir etki bırakmadığı gibi burada da yok.. tasarım yapılmış gibi gözükebilir ama değil.. ve çok uğraştırıp kendini yordun sanırım.. yinede emeğe saygı tabi.. şimdiden beni tanı istersen çok gerçekçi ve de açık konuşurum bir süredir yoktum bu forumda ama geri döndüm artık buradayım. bende işlerimi koyduğumda sizlerde açık sözlü ve de objektif şekilde eleştirebilirsiniz. kolay gelsin.. kalın sağlıcakla..
Gerçekten Güzel Bi Çalışma ve Güzel Bi İnsanı ÇizmişsinEllerine Sağlık
![]()
Öncelikle arkadaşın yorumuna bir yorum getiriyim..Bırakında sizin çok gerçekçi ve açık sözlü olduğunuza biz karar verilim siz kendinizi övmeyin:wink:Açık sözlü olmakla ukala olmak arasında ince bir çizgi vardır ve siz bunu aşmısınız. İmzanızda uzun uzun yazdığınız maddelere öncelikle kendiniz uyarsanız..hem sizin yorum yaptığınız insanlar, hemde size yorum yapan insanlar mutlu mesut yaşar gider..
Çalışmaya gelince..fikir olarak güzel bir düşünce..kullandığınız teknik zahmetli ve ciddi anlamda oyalan bir teknik. Bu açıdan bazı yerlerdeki göze batan hatalar biraz daha üzerine düşüldüğünde düzelecektir sanırım..bu tarz başka çalışmalarınızı gördüğümüzde eminim daha iyi bir sonuç çıkmış olacaktır..Ellerinize sağlık..
"O'nu anlatmaya yetmez 10 erdem" demişsiniz ama 6sı kırmızı ile belirgin edilmiş, 10 taneside kırmızı olabilirdi diye düşündüm. Diğer 4 tanesini aramak zorunda kalmazdık. =)
Ellerine sağlık.