Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

10 tane wallpaper

THOTARES

🌱Yeni Üye🌱
y172dx5.png

147sf6.png

213yc7.png

bl44nlq8.png

y104uz8.png

y150b2e6ac9.png

y165csw1.png

y166c2gg7.png

y169d3e3va1.png

Tamamıyla amatörüm. Paintbrusta fazla bir efekt uygulamadığım çizimlerdir. ilginize sunuyorum...

Benzer konular

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
cinesu :) bencede....çok çalışmalı.... aslında buda bi başarı :D paintshop gibi bi programdan böyle bişey çıkarmak :D sözlerim umudunu kırmasın bilinçaltın grafşikerliğe müsait babacan...

THOTARES

🌱Yeni Üye🌱
yalnız paintshop değil paintbrush'ta yapılmıştır.

THOTARES

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim beğenen de çıkıyor demekki

inanhuseyin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha başarılı çalışmalarınız görmek temennisiyle başlıyorum sözlerime. (mektup gibi oldu :) )

Renk seçimleriniz güzel, fakat çalışmalrınızda keskinlik çok fazla ön planda. Zamanımız, geçişli çalışmaları ve/veya daha yumuşak birleşimleri, ışık oyunlarını kullanmayı gerektiriyor.

İyi çalışmalar

THOTARES

🌱Yeni Üye🌱
uzun zaman periyodunda yaptığım yüzlerce çalışmadan seçtiklerim olduğu için duygusal karmaşa olarak yorumladığınızı düşünüyorum. belki biraz öyle olabilir fakat farklı zamanlarda yaptığım denemelerdir. ama yine de yorum için teşekkür ediyorum. sayın inan hüseyin bey sizin yorumlarınız da oldukça yararlı benim için. keskinlik durumunu iyi farketmişsiniz sanırım estetik yönden daha fazla çalışma istiyor yaptığım desenler. fazla kitabi bilgim yok fazla da bir yeteneğim ve teknik imkanlarım da yok ama geçiş konusunda size katılıyorum. umarım bir gelişme yakalıyabilirim. yaptıklarımı sizlerle paylaşmak isterim teşekkürler...

inanhuseyin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başarılarınızın devamını dilerim. Teşekkürederim

Casus

🌱Yeni Üye🌱
desen olarak bazıları çok hoş da wallpaper olarak hiç değil :-/