Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

18 tuşlu Mouse

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer farenizden; "sol tık, sağ tık"tan daha fazlasını bekleyenlerdenseniz, OpenOffice'in piyasaya çıkardığı bu fare ilginizi çekebilir. OpenOfficeMouse'da 18 tuş, 52 komut ve 512k flash bellek var!

OpenOffice'in WarMouse ile birlikte hazırladığı bu çok özel fare ilk bakışta size kullanışlı değilmiş gibi gelebilir. Fakat farenin özelliklerini öğrendikçe verimliliği ne kadar arttırabileceği de daha iyi anlaşılabiliyor. Tek bir tuşla istediğiniz programı açabilmenize, istediğiniz web sitesini ziyaret edebilmenizi sağlayan bu farenin asıl gücü ise programlanabilir tuşlarında.

OpenOfficeMouse'un tuşlarını programlayarak 16 farklı komutu tek tuşla, 40 farklı komutu çift tuşla ve 72 komutu üç tuşla gerçekleştirmek mümkün. Windows, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinin tümü ile uyumlu olan bu fare aynı zamanda macro desteği de sunuyor.

alıntı

Son düzenleme:

Benzer konular

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bencede ama o kadar kullanışlı olacagını sanmıyorum karıştırılır hangi tuşun ne için olduğu :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Fena değil.. Bir anda aklıma şöyle bişi geldi;

Bunun yerine Sadece 3. bir tuş eklesek. Ve 3. tuş tıklandığında imleç (ok) o anda ekranda nerde olursa olsun bir açılır menü çıksa.. ve 18 tuş kombinasyonu yerine bu tek tuşla tıklanıp açılan menüden 16 seçim yapabilsek? hem daha ergonomik olmazmı.. :D :D

Paylaşım için teşekkürler.

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️

Bunun yerine Sadece 3. bir tuş eklesek. Ve 3. tuş tıklandığında imleç (ok) o anda ekranda nerde olursa olsun bir açılır menü çıksa.. ve 18 tuş kombinasyonu yerine bu tek tuşla tıklanıp açılan menüden 16 seçim yapabilsek? hem daha ergonomik olmazmı.. :D :D

oo süper bir düşünce :D ama bu düşünceyi heryerde söylerseniz fikrinizi kapabilirler :wink:

ben teşekkür ederim arkadaşlar

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Kim istemezki böyle mouse:D Paylaşım için teşekkürlerr:)

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3-4 sene önce görmüşTüm daha çok düğmeLi :D TeknoLojinin geLdiği yok çokTan vardı yani :D:D iLgimi çekmedi hiç :D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
3-4 sene önce görmüşTüm daha çok düğmeLi :D TeknoLojinin geLdiği yok çokTan vardı yani :D:D iLgimi çekmedi hiç :D

ilginizi çekmeyebilir ama bir teşekkür etmek zor olmasa gerek...

ben teşekkür ederim.

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilginizi çekmeyebilir ama bir teşekkür etmek zor olmasa gerek...

ben teşekkür ederim.

kusura bakma işTen geLdimde :) kafam çok doLu bi yandanda aŞk :) tşkkr ederm iLgimi çekmedi derken konu deiL 3 4 sene önce iLgimi çekmemişTi dmk isTedim :) saoL tkrar :)

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
İyi güzel hoş da bu mouse u kullanan biri normal bi mouse kullanması gerektiğinde deliye dönmezmi?? :D:D teşekkürler paylaşımın için...

Son düzenleme:

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss

aslında buolayı yazılımsal olarakda çok basit bir sekilde yaparsınız sadece regedit Kayıt defterinde küçük oynamalar yaparak.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Birçok marka mousenin bu özelliği zaten mevcut. Yeter ki driver ini kurun. :)