Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

1980

ilpostino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dsc05701copylb9.jpg

"...
Akşam vakti sardı yine hüzünler
Kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden
Akşam vakti dolaştım sokaklarda
Yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda
..."

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
harika bir fotoğraf teşekürler paylaşım için

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;

İlk göze çarpan unsur uzun pozlamadan kaynaklanan ışık patlamaları gözü rahatsız ediyor bunlar.Derin bir kadraj fakat lens seçimi buna uygun değil.bunlar dışında gözüme güzel göründü.Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.Selamlar...

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
muhteşem..

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba;

İlk göze çarpan unsur uzun pozlamadan kaynaklanan ışık patlamaları gözü rahatsız ediyor bunlar.Derin bir kadraj fakat lens seçimi buna uygun değil.bunlar dışında gözüme güzel göründü.Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.Selamlar...

Burada fotoğraf olarak kritik edilmiş. Oldukça güzel bir bakış açısı ile çekmişsiniz. Tebrik ederim sizi.

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şimdi orada olmak isterdim...

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
İstiklal Caddesinin hareketliliğini renkliliğini çok güzel yansıtmışsın ilpostino tebrikler dostum;)

ilpostino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;

Lens, NİKON 18-200 DX VR (!)... Uzun pozlamada ışık patlamaları olması normaldir... Teşekkür ederim, tüm arkadaşlarıma...

ilpostino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha çalışmak gerekiyor sanırım.Bir daha ki sefer Nikon 80-400 Vr deniyelim.

Neden böyle üstten bakıp ahkam kesersiniz ki? yok "çalışmak gerekiyor", yok "yapalım-edelim-deneyelim"... Sanki öğretmenimsiniz ve sanki ben Nikon lens setleri geziyorum... Sizden öğrenecek değilim bu işi...

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence de biraz daha çalışmak gerekiyor.Üşenme bir üst kattan çek birdahakini..
lens olarak ta fikon SX-AK-SW-FCK dene...
:)

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar;
Üstten bakmıyorum beyfendi, sadece eleştiriyorum, zaman bulursam bende fotoğraflarımdan bir iki tanesini eklerim sizde gelip eleştirirsiniz isterseniz yerden yere vurursunuz benim için sakıncası yok ben sadece biraz daha çalışmak gerekiyor dedim.Ayrıca tabiki de benden öğrenecek değilsiniz bu işi, zamanım yok çünkü burda öğretmenlik yapmak için.Benim cami fotoğrafımda uzun pozlama nedense ışık hiç patlamamış çok garip.

ilpostino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar;
Üstten bakmıyorum beyfendi, sadece eleştiriyorum, zaman bulursam bende fotoğraflarımdan bir iki tanesini eklerim sizde gelip eleştirirsiniz isterseniz yerden yere vurursunuz benim için sakıncası yok ben sadece biraz daha çalışmak gerekiyor dedim.Ayrıca tabiki de benden öğrenecek değilsiniz bu işi, zamanım yok çünkü burda öğretmenlik yapmak için.Benim cami fotoğrafımda uzun pozlama nedense ışık hiç patlamamış çok garip.

Sadece eleştiri değil sizinki, öyle olsa cümleleriniz "yapsanız, etseniz, çekseniz daha iyi olur" şeklinde olurdu, "yapalım, edelim, deneyelim, çalışmak gerekiyor" şeklinde değil... Ukalaca yazılmış kelimeler bunlar... Üstteki yazınızda bile bu anlaşılmakta "zamanım yok çünkü burda öğretmenlik yapmak için" cümlenizden... Benim de sizden bir şeyler öğrenmeme gerek yok... Kimsiniz ki siz bana öğretmenlik yapacaksınız...

Bu arada fotoğraflarınızı merak etmiyorum eleştiri yapmak ya da yerden yere vurmak için, böyle bir niyetim yok çünkü...

Fotoğrafınızdaki ışık kaynakları uzak ve sayıca az... Patlama olmaması normaldir... Ayrıca o fotoğrafta bir cami mi var?

moonlight34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilpostino, gözünüze bileginize saglık...
Hafta sonu gelse de o kalabaliga karissak ))

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yine çok güsel foto we çok güsel bir şiir tbrkler.