Merhabalar;
Üstten bakmıyorum beyfendi, sadece eleştiriyorum, zaman bulursam bende fotoğraflarımdan bir iki tanesini eklerim sizde gelip eleştirirsiniz isterseniz yerden yere vurursunuz benim için sakıncası yok ben sadece biraz daha çalışmak gerekiyor dedim.Ayrıca tabiki de benden öğrenecek değilsiniz bu işi, zamanım yok çünkü burda öğretmenlik yapmak için.Benim cami fotoğrafımda uzun pozlama nedense ışık hiç patlamamış çok garip.
Sadece eleştiri değil sizinki, öyle olsa cümleleriniz "yapsanız, etseniz, çekseniz daha iyi olur" şeklinde olurdu, "yapalım, edelim, deneyelim, çalışmak gerekiyor" şeklinde değil... Ukalaca yazılmış kelimeler bunlar... Üstteki yazınızda bile bu anlaşılmakta "zamanım yok çünkü burda öğretmenlik yapmak için" cümlenizden... Benim de sizden bir şeyler öğrenmeme gerek yok... Kimsiniz ki siz bana öğretmenlik yapacaksınız...
Bu arada fotoğraflarınızı merak etmiyorum eleştiri yapmak ya da yerden yere vurmak için, böyle bir niyetim yok çünkü...
Fotoğrafınızdaki ışık kaynakları uzak ve sayıca az... Patlama olmaması normaldir... Ayrıca o fotoğrafta bir cami mi var?