Dorukhan
ARI
Bidahaki sefere inş yanınızda olucam 
Bir dahaki buluşma yeri ve tarihi belli olduğunda.. kargoyla oraya gönderirsiniz bence en iyisi![]()
Kendisinin gelmesi aramıza katılması hediyeden daha çok önem kazanacaktır,Hediyeler geri planda kalsın sizi bekleriz ilk öncelıkle
Dilara sanada hıh![]()
Toplantı öncesi bu kadar ilgi gösteren sizi aramızda görmemek şaşırtıcıydı... Keşke olmuş kadar değil de olan insanlar arasında olsaydınız. Tabiki bu sizin şeçiminiz...
Çok sağol arkadaşım; gerçekten harika fikir
ama ben hallettim
Ya keşke gelebilseydim ama mümkün olmadı işte.
Toplantıya katılıp insanların içine karışabilmek için evden çıktım ama burda anlatamayacağım sebeplerden dolayı otobüs durağından geri dönmek zorunda kaldım.Yani bu benim seçimim değildi.Kendi seçimin orda sizinle olmaktı ki; bu yüzden adımı listeye ekledim ve burda da bolca ilgi gösterdim.
Ne kadar üzgün ve gururum kırık olduğunu anlamınızı beklemiyorum ama bu kadar sert konuşmayın lütfen; zaten yeterince üzgünüm...
Bİraz daha anlayış lütfen...
Hem bakın siz ve katılan herkes ne güzel gelemeyen herkesin yerine eğlenmişsiniz.Bizde fotoğraflarınıza bakar mutlu oluruz; lütfen merak etmeyiniz. :wink:
Saygılar
ben de sizlerle tanıştığıma çok memnum oldum
teşekkürler herşey için![]()
Bende bende bende özellikle seninle tanıştığım için çok memnun oldum![]()
Emeği geçen herkese ve katılalara Teşekkürler gerçekten çok güzel vakit geçirdim![]()
teşekkür ederim canımmpek katılamadım size ama, tanışmak güzeldi yine de :angel:
fotoğraflar yayınlanacakmı?
video çekilmişmiydi?
son anda vişne suyu ısmarlamaktan kurtuldun![]()