vallla arkadaşım 2 yıllık ünide pek eğitimini vermezler yani sana belki ilk başta elips falan çizdirirler elin açılsın diye ama hocasına göre değişir orda koyarlar önüne çiz derler.ödev verirler falan ama bizde genelde sınav evde uygulamalı olrdu çizemeyen başkasına çizdirirdi sizi bilemem.
Desen çizmek ögrenile bilen bir durumdur....
arkadaşım hangi üniversitede eğitimizi tamamladınız bilmiyorum ama 2 yıllık deyipte geçmeyin 4 yıllık grafik mezunu öğrenciyle aynı bilgileri veriyorlar + dediğiniz gibi elips falan çizmeklede olmuyor üzgünüm arkadaşımızıda korkutmak istemiyorum fakat sırf "desen, çizim ve kompozisyon dersini yapamıyorum diyerek daha okulun ilk zamanlarında bırakıp giden çok arkadaşımız oldu bu demek olmuyo ki ben çizimin yoksa gitme yapamazsın demiyorum sadece birazda olsa elinin yatkın olması şart gerisi zaten senin azminle gelir
saygılarımla...
vallla arkadaşım 2 yıllık ünide pek eğitimini vermezler yani sana belki ilk başta elips falan çizdirirler elin açılsın diye ama hocasına göre değişir orda koyarlar önüne çiz derler.ödev verirler falan ama bizde genelde sınav evde uygulamalı olrdu çizemeyen başkasına çizdirirdi sizi bilemem.
Bu iş için el becerisine gerek yok. Hangi mesleği seçeceğine bağlı.
Ressam olcam diyorsan o ayrı.
Sana lazım olan Tablettir. Photoshop'ta cin aliden başla mona lisaya kadar yolu var.