Ben Kendi çapımda amatör olarak aklıma gelen bişeyleri deftere karalarım. Yine Üniversitede şenlikler bitmiş finaller başlamış. Sıkıntı basmış beni 2007 nin mayıs aylarında bu çalışmam ortaya çıktı. Temmuz aylarında da solid work (katı modelleme) programında bu şeklini aldı.
Çevremdekiler, sonra tasarımımın yada çalışmamın özgün bir çalışma olduğunu söylediler. Sonradan Kendim eğer bu çalışma 2007 den önce ortaya çıksa, çok takvimin veya afişin üzerinde alabilirdi. hediyelik eşyalar yapılabilirdi
Size en beğendiğim 2. çalışmamı gösterdim. biraz amatör olduğum için çoook heyacanlı anlattım.
Şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum. Sizce özgün bir çalışmamı.???????
grafikler.net bana hitap ediyor. Sitenizin içeriğini beğendim. Böyle bir paylaşım ortamı için teşekkürler.
Çevremdekiler, sonra tasarımımın yada çalışmamın özgün bir çalışma olduğunu söylediler. Sonradan Kendim eğer bu çalışma 2007 den önce ortaya çıksa, çok takvimin veya afişin üzerinde alabilirdi. hediyelik eşyalar yapılabilirdi
Size en beğendiğim 2. çalışmamı gösterdim. biraz amatör olduğum için çoook heyacanlı anlattım.
Şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum. Sizce özgün bir çalışmamı.???????
grafikler.net bana hitap ediyor. Sitenizin içeriğini beğendim. Böyle bir paylaşım ortamı için teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: