Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2009 ilkem ajans masa takvimi

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
ekimcopygv6.jpg

kasmmz7.jpg

2009 masa takvimi çalışmasıdır.Şahsıma ait değildir. Diğer arkadaşımız yapmıştır.Yorumarınızı beklemekteyim.

Benzer konular

by_orient

🌱Yeni Üye🌱
Nickinizin altındaki "hewal" in anlamını açıklamanızı rica etsem kızar mısınız acaba..?

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Nickinizin altındaki "hewal" in anlamını açıklamanızı rica etsem kızar mısınız acaba..?

Allah allahh :) Ya karışmıcam dedim ama zor tuttum kendimi kusura bakmayın. Arkadaşım bir çalışma yapılmış eleştirilmesi için siteye eklenmiş. Çalışmanın eksiği noksanı yerine nelere bakıyorsun. İlginçsiniz ne diyim... Çalışamaya gelince genel itibari ile olmuş bence. Yalnız adam silüeti çok havada kalmış gibi geldi bana. Elinize sağlık.

by_orient

🌱Yeni Üye🌱
Evet maalesef ilginciz böyle işte..
Hewal kelimesinin anlamını bildiğim için soruyu sordum zaten bilgiç arkadaşım.
Hewal Kürtçe bir kelimedir ve kelimenin özgün anlamı bir yana , Türkiye'de "yoldaş" kelimesinin karşılığı olarak PKK militan ve sempatizanlarınca kullanılır, hitap şeklidir.Bu anlamda sembolleşmiştir.
Forum yönetiminin müdahale etmediği bir propagandist yaklaşıma ben bu şekilde tepki gösteriyorum, lütfen yaşı ve genel kültürü henüz olgunlaşmamış arkadaşlar bu tip müdahalelerin altına yorum yapmasınlar.Komik oluyor ve zararlı neticeler doğuruyor.

KEpELEK

🌱Yeni Üye🌱
:) Ya burda bari siyaset yapmayın.
çalışmayı eleştirmek için neden parmaklarınızı çalıştırmıyorsunuz?

çalışmaya gelince; adam biraz sönük kalmışi yanlardan laciver ve kırmızı tonlarda ışık verirsen renk bütünlüğünüde korumuş olursun. Font gayet puntosuyla göz alıcı. arkada fonda kullandığın resimler logoyu tam ortaya çıkartmıyor. onlarda ışık efekti kullanmanı tavsiye ederim.

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence birincisinde renklerinde bir sorun var fakat 2. çok güzel eline sağlık

CracKer63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hewal bugünkü tabiri ile kanka demek :D

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
tasarım güzel ama, bir eksiklik var çözemedim...