Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010-2011 Kurumlar Rehberi Fiyat ?

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Merhaba arkadaşlar. Az önce bir telefon geldi. Bir iş teklifi..

250 sayfa,
17x25 ebatlarında,
2010-2011 yılları için geçerli bir esnaf ve kurumlar rehberi

Bütün Grafik Tasarımı, Sayfa Dizaynı ve dizgi bana ait olacak. Bir ay sürem var, ve içerikteki tüm firmaların dergi içi tasarımlarını da ben yapacağım.
Aslında bir ayda sıfırdan bir rehber...Günde neredeyse 8-9 sayfa tasarım ve dizgi yapmak biraz zorlayacak ve ne kadar iyi birşey çıkacak bilmiyorum ama..
Fiyat konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz ?

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
Merhaba Sayın Yetkili;
Firmamız istanbul sirkeci'de olup ve konu hakkında yardımcı olabiliriz. Konu hakkında sağlıklı bilgi almak ve fiyat almak için irtibata geçmenizi rica ediyoruz.

Hizmetlerimizden Bir Kısmı: Grafik Tasarım ve Web Tasarım - E-ticaret Yazılım'ı - Tüm Baskı Hizmetleri - Dergi, Katalog, Hologram, Dokuma, Sticker ve Karton Etiket - Reklam - Tanıtım - Promosyon Hizmeti vermekteyiz.
Tel : 0212 526 21 81
İş Gsm : 0546 626 50 55 (7/24 Açık hizmet hattı)
E-Mail & Msn : basimyayin@hotmail.com

Saygılarımızla.
İyi çalışmalar.

7000ap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım sen baskı fiyatı mı istiyorsun yoksa yapacağın çalışmaların fiyat tutarı konusunda mı yardım istiyorsun ??

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
böyle bir iş için, bir aylık bir çalışma süresi ve tek grafiker ne kadar talep etmeli ?