Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3 farklı firma 3 benzer logo

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

logo çizmek çok kolay artık bul bir tane logo taklidini çiz:smile: yukarıya bakarmısınız bu zincire başka firmalarda katılabilir.:smile:

Benzer konular

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
burda görmeseydim logoların birbirine benzediğini fark etmeyecektim..:) teşekkürler..

soneraktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı logoda benden hediye :)
unuvarlogo.jpg

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
acaba kim kimden esinlendi_?:)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
acaba kim kimden esinlendi_?:)

Burada şimşek belliki en son kurulan şirket olduğuna göre logoyu taklit ederek tasarım hırsızlığına girmekle kalmamış. Ülker marka değeri olan yurt dışındada tanınan çok büyük bir firma. şimşekte aynı sektörde iş yaptığı için logoyu taklit ederek sanki ülkerin bir yan kuruluşuymuş gibi piyasaya kendini lanse edip. Ülkerin pazarına ortak olmak.Bu da düpedüz hırsızlık. (benim şahsi düşüncem)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Burada şimşek belliki en son kurulan şirket olduğuna göre logoyu taklit ederek tasarım hırsızlığına girmekle kalmamış. Ülker marka değeri olan yurt dışındada tanınan çok büyük bir firma. şimşekte aynı sektörde iş yaptığı için logoyu taklit ederek sanki ülkerin bir yan kuruluşuymuş gibi piyasaya kendini lanse edip. Ülkerin pazarına ortak olmak.Bu da düpedüz hırsızlık. (benim şahsi düşüncem)

bu düşüncene katılıyorum. fakat bu düşünceyi şirket sahipleri değilde çalıştıkları ajans onlara lanse ettilerse bu dahada kötü bence. firma böyle birşeyi ticaret diye yapabilir diyelim. fakat ajans böyle birşey yaptı ise gerçekten kötü.

ikinci mesele tamak ve ülker ikiside köklü ve eski kuruluşlar :D

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Bunun tek sebebi ülkemizin grafik tasarımı konusunda kalıplaşmış durumda olmasıdır
neyazıkki eski üstadlarımızın kafasındaki kalıplasşmış kriterler, gençlerin grafik konusunda gelişmesini olumsuz etkiliyor... yok şu çizgi şöyle olacak, bu register böyle duracak şu renk önemliliği simgeler falan... bunlar eskide kaldı (yada hepsi kullanıldı ülker, tamek gib.), grafik tasarımı bence özgürlüktür daha doğrusu her sanat önce özgürlüktür.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Allah Allah ya bu firmalar köklü firma nasıl olurda böyle bir şey olmasına izin verirler ilginç

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şey,sen bu logoları fazla küçümseme..altına da çizgiyi koy!

şivan2008

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet,Ünüvar biraz daha uzak kalmış ama ülker,tamek ve şimşek tamamen aynı ...

CapitaL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) ülker tamek'e tamek şimsek'e şimşek ülker'e felan :) bu iş karışık bayağıda bu adamların telif hakkı felan yokmu acaba :S ama yazılar farklı demi?

grafiezgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimşek zaten dandik bi firma esinlrnmiş ülkerden hatta aynısını yapmış

Grafittas34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mılyonlarca logo ve font bulunabılır yanı gercekten bole bırseye hıc gerek yok ben yapsam ozellıkle dusunur arastırırım kafamda daha once gormusmuydum bole bırsey dıe

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hazal bisküvi

Üstteki eski logoları,alttaki yeni logoları.