Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d max Tasarımcısı

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3d max kullanımında profesyonel grafiker arıyorum sadece iş başı çalışıcak yaptığı işin ücreti neyse ister iş sonunda isterse toplu olarak ödeme yapılıcaktır ilgilenen arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim

Benzer konular

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elimdeki işleri bitirdim diğer işlerde freelance olur

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d max kullanımında profesyonel grafiker arıyorum sadece iş başı çalışıcak yaptığı işin ücreti neyse ister iş sonunda isterse toplu olarak ödeme yapılıcaktır ilgilenen arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim

iş in ayrıntısını öğrenebilirmiyiz?

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freelance çalışıcak çeşitli bina üstü giydirme vs işler yapıcak , kalkıpta uçuk rakamlarla çalışan arkadaşlarla çalışmak istemiyorum lütfen hepimiz bu işin içindeyiz bi tasarımla bi aylık kiranızı ortaya koymayın , makul ücretlerde ama sürekli çalışıcak arkadaşlar varsa iletişime geçelim

sahin dogan

🌱Yeni Üye🌱
3 d max tasarımları yapıyorum şu an piyasada iş göndermek isteyen olursa bende çalışabilirim

mehmetyldrm

🌱Yeni Üye🌱
Firma ismi vermiyorum. Reklam ajansı olarak işlerinize talip olabiliriz. >Fiyat konusunda sıkıntı yaşamıyacağınızı taahhüt ederim.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
freelance çalışıcak çeşitli bina üstü giydirme vs işler yapıcak , kalkıpta uçuk rakamlarla çalışan arkadaşlarla çalışmak istemiyorum lütfen hepimiz bu işin içindeyiz bi tasarımla bi aylık kiranızı ortaya koymayın , makul ücretlerde ama sürekli çalışıcak arkadaşlar varsa iletişime geçelim

Bursa'da kiralar kaça ?

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freelance ekip olarak işlerinizde yardımcı olmak isterim..

iletişime geçerseniz referans ve örnekleri gösterebilirim tesekkürler..

Aykut Tekneci
Oglakajans@gmail.com

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

İş başına istenen fiyattan bahsediyorum . Basit bi iş için 200-300 lira civarında fiyat veriliyo ;)

Çalışamlar için verilen fiyatlar emeğe göredir,
bir insan bir işi 5 dakkada yapıyorsa işin basitliği yüzünden değil,
o beş dakkalık işi beş dakkada yapabilmek için 5 yılını harcamış insanlar var.
Onlardan değilim ama cesaret edipte bu işe varım diyemiyorum,
çünkü bu işler için iyi bilgisayarlarda gerekiyor bir render için gecenizi harcıyabiliyorsunuz yeri gelince.

Lütfen yanlış anlamayın ama, fiyatı siz koyuyorsanız biz nasıl iş yapıcaz.
İstediğiniz fiyat aralığına göre de iş yapmak herkese uymaz.
İnşAllah tam size göre birini bulursunuz... İyi şanslar.

yts70

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Namastee'ye harfiyyen katılıyorum.
200 - 300 lira 3d işi için sizce uçuksa, ben de size başarılar dilerim.
Ha unutmadan, diyelim ki cephe işi yapıyorsunuz ve adamın biri geldi dedi ki, ya napıyorsun ki usta, altı üstü birkaç plaka malzemeyi kesip vidalıyorsun. Tepkiniz ne olurdu?
Bol şanslar hocam size.