Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamamen can sıkıntısından, psdtut.com'da görüp beğendiğim bir dersti dün canıma tak etti oturdum yaptım tabiki de dersin dışına da çıktım Sonuçlarım aynı olmadı. 3D yazıyı da illustratorde yaptım.
Asıl ben yorumun için teşekkür ederim iyiki böyle bir site varda bizde paylaşıyoruz yaptığımız şeyleri hele de güzel yorumlar gelince insan şevkleniyor daha fazla çalışmak için
Gerçekten güzel çalışma ve bunu meyvalı karışık ferahlatıcı sakız veya gazoz gibi bir şeyi tarzında bir neride bulunabilirsin ama yazı üzerinde biraz daha çalışmalısın ... Hoş çalışma emeğine sağlık.....
gercekten guzel olmus, begendim ama sorum olcak olmazsa olmaz sen bunu derste yaptim dedin anladigim kadariyle bende sana soruyorum tekrar yapabilirmisin derse bakmadan ? Evet ise, kendini gelistiriyorsun demektir
gercekten guzel olmus, begendim ama sorum olcak olmazsa olmaz sen bunu derste yaptim dedin anladigim kadariyle bende sana soruyorum tekrar yapabilirmisin derse bakmadan ? Evet ise, kendini gelistiriyorsun demektir
arka plan sankı yazının okunmasını zorlamıs gıbı bence yazı daha net bır gorunume sahıp olabılırdi ana tema 2. plana itilmiş gorunumu verıyor.. emegine saglık