Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d yazı ?

bite_gencer

🌱Yeni Üye🌱
Resimdeki yazı nereye baksam var acaba bu arşivmi yani png veya psd dosyasımı var bilen veya nasıl yapılabilir bilen llütfen söylesin

Benzer konular

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendinde yapabilirsin ama psd ile uğraşmadan istediğin metni girince böyle olabiliyor.

bite_gencer

🌱Yeni Üye🌱
karddeşm ben bu sam yazısı yerine başka yazı yazmak istiyorm ondan dolayı png gesi falan varmı dedim yazı tipini bi fikrin varsa yazlütfen

oege

🌱Yeni Üye🌱
Psdsini vermiş işte adam .?
Edit: Link Kırıkmışş :( sevinmiştim :) :( :S

Son düzenleme:

bite_gencer

🌱Yeni Üye🌱
Psdsini vermiş işte adam .?
Edit: Link Kırıkmışş :( sevinmiştim :) :( :S

Siz Beni Anlamıyorsunuz galiba ben onun verdiği linktedeki psd sadece öle pikselleşmiş bir yazı ben o sam yazısı yerine Gencer Yazmak istiyorm ?:(

oege

🌱Yeni Üye🌱
Hımm ben katmanlar falan ayrı ayrı sandım hem ögrenmis olurdun hemde deistiridin Ama zaten link kırık .s

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Siz Beni Anlamıyorsunuz galiba ben onun verdiği linktedeki psd sadece öle pikselleşmiş bir yazı ben o sam yazısı yerine Gencer Yazmak istiyorm ?:(

Hımm ben katmanlar falan ayrı ayrı sandım hem ögrenmis olurdun hemde deistiridin Ama zaten link kırık .s

Buyurun arkadaşlar

Psd formatında istedeğiniz gibi düzenleyebilir, istediğinizi yazabilirsiniz.
LtqAh.jpg

wrh3n.png

Buradan indirebilirsiniz.

bite_gencer

🌱Yeni Üye🌱
Buyurun arkadaşlar

Psd formatında istedeğiniz gibi düzenleyebilir, istediğinizi yazabilirsiniz.
LtqAh.jpg

wrh3n.png

Buradan indirebilirsiniz.

ferox yardımcı oldgun için teşekkürler o gencer yazısını paylaşmıssın tes. ama ben o yazının yerine başka bişi yazmaya calıssam nasıl olacak o dosyaların içinde dll dosyası var onu ne yapmam gerekir verdiğin winrar 'ın icinde ki macosx dosyasındaki ferox.psd dosyası acılmıyor ?

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
ferox yardımcı oldgun için teşekkürler o gencer yazısını paylaşmıssın tes. ama ben o yazının yerine başka bişi yazmaya calıssam nasıl olacak o dosyaların içinde dll dosyası var onu ne yapmam gerekir verdiğin winrar 'ın icinde ki macosx dosyasındaki ferox.psd dosyası acılmıyor ?

mac osx dosyasını silebilirsin. işine yaramaz,

diğer psd dosyasını açtığında layer panelinde smart object olarak layerleri göreceksin, onları çift tıkladığında istediğin metni yazabilir,fontu rengi,deseni vs. düzenleyebilirsin.

qurbaa

🌱Yeni Üye🌱
Yahu Bütün Linkler Kırık :( Tam seviniyorum ki....

dertlikedi

🌱Yeni Üye🌱
o yazının psd sını atan arkadaslar linkleri yenileyip verebilirmisiniz