Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3Ds MAX kurs konusunda yardım !!!

aLiqueL

🌱Yeni Üye🌱
merhaba sevqiLi grafikerer.net aiLesi bu konunun doğru yerde olup olmadığından emin değilim ama açacak başka yer bulamadım...direk konuya girmek istiyorum...
mersinde yaşıyorum...3ds max (autocad de olabılır ) ve yanısıra after effect kursu almaya karar verdim..verdim vermesine ama nerde alacağıma bir türlü karar veremedim... :S

malum mersinde böyle eğitim alacağım adam akıllı bi yer yok..dolayısıyla istanbul ve ankaraya gideceğim...

istanbulda ve ankarada kalacak yerim var...olmasa bile kalacak yer temin eden kurslar var. MİMTEK qibi (en azından sadece ona denk qeldım)

kısaca özetlersek yarım etmenizi istediğim konu bi firmada karar vermemi sağlamak .önerebileceğiniz kaliteli aldığı ücretin hakkını veren bi firma biliyormusunuz ?

arastırmalarım sonucu :

1. BİLGE ADAM (daha öncedende bılıyorum )
2. MİMTEK
3.3d akademi

de kararsız kaldım... gerçi ŞİKAYETVAR.Com'da ki şikayetleri görünce BİGE ADAMI DİREK ELEDIM ama Sitesinden gördüklerim okuduklarım yinede aklımı celıyor....3D AKADEMI DEN kısme sıkayetcı degıl...MİMTEK den 2 kısı sıkayetcı ama gereksız sıkayetler gıbıme gelıyor...

MiMtek ıstanbulda konaklama verıyor... ama egıtımı 1 haftada tamamlıyoralr ...hızlandırılmıs yanı....burda kararsızlık olustu bende yıne...

bılge adamın fıyatları konusunda bılgım yok sıtesınde yazmıyor...

kısacası bana bılgı sahıbı olan kısılerın onerısı lazım...

bir cok fırmanın bir cok subesı var..hangi subesı hangı semttekı hangı hocalr ıyıdır ?

-hangi firmayı seçeyim ? NEDEN ?
-hangi şubesini seçeyim ?

fırmaların artılarını eksilerin söylerseniz bende dogru secım yapabılırım sayenızde şimdiden herkese teşekürler ;)