Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

8 Adet 9 Parca Kurumsal Kimlik Takımı :)

hakan.yucesoy

🌱Yeni Üye🌱
Siz Hangisini seçerdiniz ? Ben daha karar veremedim :(
Yardımcı olursanız sevinirim.
tl1134.jpg

tl1136.jpg

tl1140.jpg

tl1135.jpg

tl1142.jpg

tl1137.jpg

tl1141.jpg

tl1143.jpg

Benzer konular

dilberay

🌱Yeni Üye🌱
ben olsam 5. siradaki mavi ve kirmiziliyi secerdim...
cok yalin ve hos..

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Yeşil logoyu çok beğendim ben fakat yeşil renk ciddi işlerde otoriter durmadığından, kırmızı mavili olan on numara olmuş. :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Bu çalışmada ilk etapta hangi sektöre ait bu sorunun cevabını bulursam seçim konusunda doğru tercih ve yönlerdimeyi yapabilirim ama belirtilmemiş sanırım.

Hangi sektöre ait belirtirseniz hem renk ,tasarım konusunda ,hemde logonun uyumluluk derecesi hakkında doğru fikirler yürütülebilir.

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmada ilk etapta hangi sektöre ait bu sorunun cevabını bulursam seçim konusunda doğru tercih ve yönlerdimeyi yapabilirim ama belirtilmemiş sanırım.

Hangi sektöre ait belirtirseniz hem renk ,tasarım konusunda ,hemde logonun uyumluluk derecesi hakkında doğru fikirler yürütülebilir.

aynen kaılıyorum sektöre göre renk calışmalırınızı yorumlamak gerekir nedesem boş olacak suanda

hakan.yucesoy

🌱Yeni Üye🌱

aynen kaılıyorum sektöre göre renk calışmalırınızı yorumlamak gerekir nedesem boş olacak suanda

Sizce önemli olan yapılan çalışma emekmi yoksa kişinin ne iş yaptığımı ?
Fotograf studyosu için olacak ,bu ile alakalı olup olamamısı cok önemli değil die biliyorum sonuçta taslak begenildikten sonra bu işi iyi yapanlar için rengi ve diğer elemantelleri değiştiştirmek sorun mu oluyor acaba?

fatihbaydogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hakan bey, bunların hepsi harika fakat bunların vektörellerini yada psd'lerini bizimle paylaşsanız daha harika olacak :)

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
olabilir banada tanidik geldi ama günagini almak istemem emek vermisse ayip olur

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sizce önemli olan yapılan çalışma emekmi yoksa kişinin ne iş yaptığımı ?
Fotograf studyosu için olacak ,bu ile alakalı olup olamamısı cok önemli değil die biliyorum sonuçta taslak begenildikten sonra bu işi iyi yapanlar için rengi ve diğer elemantelleri değiştiştirmek sorun mu oluyor acaba?

Kurumsal kimlik;
Kurumun kendini ifade etme şeklidir. Kurumu anımsatacak bir tasarımın ne ölçülerde ve nasıl kullanılması gerektiğini belirten kurumsal kimlik kitabı bu sistemin vazgeçilmez öğesidir.

İşte tam bu nokta da "yaptım oldu" "gözüme de hoş görünüyor" "bu işe çok emek harcadım" kavramları sorun ve yanlış oluyor.

Fotoğraf stüdyosu için bir yaprak formu ya da arı peteklerini çağrıştıran bir klasik şekil anlamsız görünüyor. Tabi firmanın adında bu simgeleri çağrıştıracak bir isim varsa o zaman durum değişir ama içgüdülerim bunun da olmadığını söylüyor.

Çok da uç noktada olmayan bir örnek gerekirsede:
Yapı Kredi Bankasında " leylek " figürü vardı, bankanın kurumsal yapısı değişince bu gitti yerine koç boynuzu geldi.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
2-4 yada 8 en çok beğendilkerimmm

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kurumsal kimlik;
Kurumun kendini ifade etme şeklidir. Kurumu anımsatacak bir tasarımın ne ölçülerde ve nasıl kullanılması gerektiğini belirten kurumsal kimlik kitabı bu sistemin vazgeçilmez öğesidir.

İşte tam bu nokta da "yaptım oldu" "gözüme de hoş görünüyor" "bu işe çok emek harcadım" kavramları sorun ve yanlış oluyor.

Fotoğraf stüdyosu için bir yaprak formu ya da arı peteklerini çağrıştıran bir klasik şekil anlamsız görünüyor. Tabi firmanın adında bu simgeleri çağrıştıracak bir isim varsa o zaman durum değişir ama içgüdülerim bunun da olmadığını söylüyor.

Çok da uç noktada olmayan bir örnek gerekirsede:
Yapı Kredi Bankasında " leylek " figürü vardı, bankanın kurumsal yapısı değişince bu gitti yerine koç boynuzu geldi.

Tamemen katılıyorum anlatmak istediklerim anlatılmıs umarım size yardımcı olmustur bende biseyler yazıp daha cok uzatmayım bence

hakan.yucesoy

🌱Yeni Üye🌱
olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşşekkürler arinailan kan bulunmuştur.

TugraEngin

🌱Yeni Üye🌱
ben yaptım ifadesini kullanmamışsınız gerçi bu çalışmalar bire bir tasarland sitesinde kurumsal çalışmalar bölümünde var

fatihbaydogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel kardeşim bunların hepsi harika dedim...,
ama şunların vektörellerini bizimle paylaşsan daha iyi olmazmı?