Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
metal efekti fazla parlak olmuş logodaki "as" yazısında köşelerde çizgilenmeler var. gölge efektinide değiştirmelisiniz. gerçekçi olmamış metal resmi logoya göre fazla büyük kalmış. biraz küçültülebilir. kolay gelsin
@sniper23 Teşekkür ederim. @BlueX Bahsettiğin gölge efekti metal plakanın altındaki mi? bu arada evet logoya göre baya büyük kalmış düzelteyim onuda, teşekkürler.
"ABBASS" yazısı ile "mühendislik" yazıları tonları daha zıt olmalı bence "mühendislik" yazısı metal olan kısımdan alınacak dolguyla doldurulabilir ya da sadece koyu gri yapılabilir diye düşünüyorum.
evet ps ta yaptım da teknik anlaşmazlık yüzünden logo kabul görmedi, "iyide biz metal işi yapmıyoruz" dedi adam,daha önceden metal ve çelik sektöründe çalıştıklarını söyleyen yardımcısına rağmen.
işte bende o yüzden sordum. ps da metal efekti yapmayı bende biliyorum ki kullanıyorum da ama sorun şu . bir logo %100 vektörel olmak zorundadır; olmalıdır. Müşteri yarın aynı işi 10x10 metre alana basmak isterse ne olacak ?. diyelim ki 10x10 metrelik bir metal zemin hazırlarım.Ama bazı müşteriler vardır ki o metal yüzeyin çizgilerini dahi aynı ister. ayrıca klişle falan yapılırsa ne olacak ya da mühür vb. tek renk ve pixel siz işlerde ? İyi ki kabul görmemiş demek istiyorum zira ilerde çoook sorun çıkarırdı bu iş. tasarıma gelince kompozisyon her ne kadar iyi olsa da sonuçta metal zemin üzerine font tan başka bir şey göremiyorum. Beğendim eline sağlık ama logo standardına ve kurallarına uymayan bir logotype ve hazır malzeme var. Başka çalışmalarını görmek dileği ile . . .
çok çok teşekkür ederim arixira, inan şu ana kadar aldığım en güzel eleştiriydi,sonuçta profesyonel değilim ve bunlara gerçekten ihtiyacım var. söylediklerini dikkate alıcam.
çok çok teşekkür ederim arixira, inan şu ana kadar aldığım en güzel eleştiriydi,sonuçta profesyonel değilim ve bunlara gerçekten ihtiyacım var. söylediklerini dikkate alıcam.
rica ederim. bende teşekkür ederim eleştirimi doğru anladığın için. ne yalan söyleyeyim bu eleştirimden sonra "sanane" tarzı tepki alacağımı bekliyordum. Burada yoruma açık olarak bırakılan paylaşımlara beğenmediğimize dair yorum yaparsak bir çok user sert tepki veriyor. Benim amacım kırmak değil ancak gerçek hayatta bu iş bazen çok kırıcı oluyor. Ben laylaylom her işi beğendim diyemem ya da hatasız diyemem gönlüm el vermez. Kimse kusura bakmasın ama bu işi kurallarına göre oynamaya çalışıyoruum eee boşuna sprite ın slogona "acı gerçekler " değil.