Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Grafiker Aranıyor - İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanyaka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Acil Grafiker Aranıyor

Program/Seviye: Freehand, photoshop iyi seviyede, illustrator orta seviyede.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Beylikdüzü'nde bulunan Halaman Matbaacılık grafiker aramaktadır. Başvuracak arkadaşın karton etikette tecrübeli olması ve macintosh platformunda çalışmış olması gerekmektedir. Freehand iyi seviyede, photoshop ve illustrator orta seviyede bilmesi gereklidir.
E5 ve E6'dan servisimiz vardır. Lütfen matbaa tecrübesi olmayan adaylar başvurmasınlar. Dikkate alınmayacaktır. Maaş için buraya davet edilen arkadaş-lar patronla görüşecektir.

E-posta: gokhan@halaman.com.tr

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

grafikalper

🌱Yeni Üye🌱
grafiker ilanı

Merhaba Gökhan bey
Mac ortamında İstediğiniz programlara vakıf olup karton ambalaj , flexo ve dijital baskı konularındada tecrübeliyim şuan aktif olarak çalışıyorum Duran Ofset (6 Yıl) Stil Ofset (5 Yıl) Platform Medya (9 Yıl) gibi Firmalarda çalıştım İstemiş olduğum maaş 3500 tl dir...referanslar ve fiyat uygunsa bana a.tunali@mynet.com özel mailimden ulaşabilirsiniz .

saygılar

kariyerben

🌱Yeni Üye🌱
Universiteden mezun olalı bir kaç ay oluyor ama iş bulma konusunda sıkıntı çekiyordum.İş arıyorumdum sadece kullanımı kolay birtane kariyer portalı gördum www.isbulurum .com diye .ilan bıraktıgım zaman benımle ılgılı sektörlerı takıp et diye bi kısım yapmıslar o sektörde iş ilanı oldumu bana mail olarak geliyordu çok hoşuma gitti benım.Sizede tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...