Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil yardım

3301

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar photoshopda cok ıyı degılım elımde 100x200 ölçüsünde 5 calısma var baskıya gonderırken 5ini de birleştirmemi istediler ancak birtürlü yapamıyorum yenı sayfada nasıl yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum:(

Benzer konular

mtlgulec

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birleştirmek ten kastın hepsini tek layer haline getirmek ise, en alttaki yani background layerine sağ tıkla ve flatten image seçeneğini seç. Bulamazsan En üstteki layer e tıkla ve tek bir layer haline gelene kadar ctrl + e ye bas.
eğer konu bu değilse ayrıntılı bilgi verir misin ?

3301

🌱Yeni Üye🌱
hayır onu yapabılıyorum benım demek ıstedıgım corelde bir inseti kalıba gonderırken kı dizgısı gıbı bır dızgı ıstıyoum bz dijitale aynı ısten cok sayıda baskı ıstedıgımıde tek tek basıyorar ve folyolarda fire oluyor parası bızden cıkıyor bu yuzde ıslerı ben ben dızıp tek parcada gondermk ıstıyrum mesela photospohta 100x200 cmlık bır alısmadan 3 adet baskı yapılacak ben bır tane gondeıp 5 adet basın dıyececegıme tek calısmada 5 nı yan yana cogaltıp yerleştırmek ıstıyorum bu yuzden de 100x600 cm lık bır alan acıp calısmayı yerleştırdıgımde actıgım alt katman la yerleştırdıgım ölçü tutmuyor bırbırını yapamıyorum ...resimdeki çakısma da mesela once photospoptan toplam çalısmanın olcusu acıldı sonra tek tek kopyalandı yan yana