Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim sorunum x5 de cdr olarak kaydettiğim çalışmamı import dediğim zaman yandakı pencere de çalışmayı görüyorum ama aç dediğim zaman yok hata veriyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bu 2 hatayı alıyorum.Dosyamı açamıyorum.Dosyanın orjinal boyutu 1MB ama sonradan dosyanın boyutunu 578MB olarak gösteriyor ve açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar, corel x5 de arada karşılaştığım bir sorundur , çözümü ben bulamadım tek vardığım nokta yüksek dp dosyaları farklı farklı kayıt ediyorum. Bu iş çözüm olmasada.
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı ama ben çözdüm x5 de veya x4 x3 12 de yapılan çalışmalarınızı versiyon 11 kaydedin ve istediğiniz kadar saklayın bozulmaz çizilme ben 1 gb den büyük dosyalar kaydediyorum ve hiçde sıkıntı yaşamadım bu olaydan sonra normalde 1 gb lik dosya tif veya jpg olarak kaydedilirse veya photoshopda tasarlanırsa boyut nerden baksanız 8 gb falan olur ama deneyin versiyon 11 arşivinizi saklamak için ideal bir sürüm benim 13 yıllık arşivim halen sapasağlam duruyor denemesi bedava bilgi de bedeva
merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var ve bu ara sık sık bu sorunla karşılaşıyorum. dosya hiç sorunsuz çalışıyor sonra kaptıp açtığımda hata veriyor önizelemeden dosyayı görebiliyorum. importlayıp açabiliyorum ama her seferinde importlamak işi uzatıyor. layerla alaklı olabilir dendi ama onlarda sorun yok. başka bilgisayarda açtım olmadı import edip düşük versiyonda da kaydettim yine açmadı bu dosya nasıl kurtarılacak...
merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var ve bu ara sık sık bu sorunla karşılaşıyorum. dosya hiç sorunsuz çalışıyor sonra kaptıp açtığımda hata veriyor önizelemeden dosyayı görebiliyorum. importlayıp açabiliyorum ama her seferinde importlamak işi uzatıyor. layerla alaklı olabilir dendi ama onlarda sorun yok. başka bilgisayarda açtım olmadı import edip düşük versiyonda da kaydettim yine açmadı bu dosya nasıl kurtarılacak...
onuda denedim olmadı sadece importlayarak açılıyor ve bu durumda sürekli başa dönmek zorunda kalıyorum dosya da ağırlık yapacak birşeyde yok yazı ve bikaç tane tablo o kadar...
ben bu konuya bir cevap vereyim aynı sorunları ben de yaşadım lisans en büyük etken bu konuda yapılacak en güzel şey ya x3 fotmatlı kaydedin yada x3 e devam