Ben ilk defa pazar gününden başlayan takvim gördümözellikle yapıldıysa garip ama ilgi çekici olmuş..Sadece puntoları biraz daha küçük tutarsan daha iyi olur..Çok iç içe girmiiş durumda..
Kolay gelsin..
eger makrolar üzerinde biraz takipe girersen hatta onuda gectim sütun şeklinde takvimlere başlarsan kırmızı olarak girer pazardan yani bende görülmüş tek birşey degil avrupa geneli:rofl:
bu zamana kadar cogu matbaacı arkadaşımda öyle yapar
ne farkederki hem
bu sadece basit bi tasarım :sleepy:
2. çalışman daha dikkat çekici ayrıca bence pazartesiden başlaması daha kullanışlı olur bu benim fikrim
Kardeşim bi Konyasporlu olarak çalışmanı takdir ettim![]()
KonyAdanademirspor
teşekkür ederim kardeşim
KonyAdanademirspor yeni takımmı![]()
A.demirspoluysan böle bi takım olup olmadığını bilirsin senin sorunun yani![]()
Bu takvim çalışmasında hikaye şu olabilir. Mavi şimşekler (Adana Demir Spor) bir deplasman maçına gitmiş ve arkası dönük taraftarda o deplasman koşullarında çekilmiş bir resim. Tam anlamıyla Adana'yı temsil edecek bir resim değil çünkü Adanada bir kere kar yağdı 1950 li yıllarda onun içinde şarkı yapıldı... Adanaya kar yağmış, kar altında gül kalmış vs. vs. diye...
kardeşim bi beşiktaşlı olarak çok beğendim. ayrıca deplasman a gitmeyenler o esziyeti çekmeyenler o fotonun önemini anlayamazlar. fotodaki anlam ve düşünce çok güzel. adana demir spora başarılar.. masmavi şimşekler.....anlayan anladı
dimi kardeşim
yanlız demişsin gerçi ama tarih önemli değil diye ben genede söyliyim içimde kalmasın yazılar çok içiçe duruyo bende aynı hatayı yapmıştım![]()
Takvimlerden ziyade Yorumlar güzel olmuş...
Ama hiçbir grafikerin zevki diğeri ile kolay kolay örtüşmez.