Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aden Katalog Çalışması

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
zFjXG.jpg

niq7C.jpg

Xplr.jpg

ICFl3.jpg

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Tertemiz bir işçilik görüyorum. Bulutları bizlerle paylaşabilirseniz çok makbule geçer :)

kayaagizemli

🌱Yeni Üye🌱
slmm arkadaşlar ben grafiker ve wep tasarım icin bır model HP Pavilion dv7 (A2T95EA) almak istıyorumm acaba bu iş ıcın uygun bır laptopmu dur veya başka önerecegız bır model varmıdırr tşk

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emeğine sağlık..
Eleğe takılanları döküyorum izninle :D

Alt zeminde kullandığın Park Vadi yazı şeritleri ne düz ne yamuk ortada kalmış gibi, biraz daha yan çevirmen hatalı izlenimini ortadan kaldıracaktır.. Şahsi fikrim..
İkinci çalışmada sağ kısıma iki kare atmışsın, alttaki kare bina üstüne kaydığında bina bütünlüğünde sıkıntı yaratıyor..
Zira mevzu konut olduğundan birey tamamını görüp inceleme gereği hissedecektir..
Bu kareyi biraz daha yukarıya diğerinin üstüne kaydırman, üst üste atılmış fotoğraf izlenimi verecektir..
Son olarak sağ kısımdaki bilgi... Büyük ve küçük puntoyu yerinde kullanmışsın yalnız italik olması okuyucuyu biraz yorabilir...
Eline sağlık...

O değilde bu kadar konuşuyoruz, çalışma basıldı mı? :)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
slmm arkadaşlar ben grafiker ve wep tasarım icin bır model HP Pavilion dv7 (A2T95EA) almak istıyorumm acaba bu iş ıcın uygun bır laptopmu dur veya başka önerecegız bır model varmıdırr tşk

intelin monster anakartına sahip modellerini incelemenizi tavsiye ederim

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle emeğine sağlık..
Eleğe takılanları döküyorum izninle :D

Alt zeminde kullandığın Park Vadi yazı şeritleri ne düz ne yamuk ortada kalmış gibi, biraz daha yan çevirmen hatalı izlenimini ortadan kaldıracaktır.. Şahsi fikrim..
İkinci çalışmada sağ kısıma iki kare atmışsın, alttaki kare bina üstüne kaydığında bina bütünlüğünde sıkıntı yaratıyor..
Zira mevzu konut olduğundan birey tamamını görüp inceleme gereği hissedecektir..
Bu kareyi biraz daha yukarıya diğerinin üstüne kaydırman, üst üste atılmış fotoğraf izlenimi verecektir..
Son olarak sağ kısımdaki bilgi... Büyük ve küçük puntoyu yerinde kullanmışsın yalnız italik olması okuyucuyu biraz yorabilir...
Eline sağlık...

O değilde bu kadar konuşuyoruz, çalışma basıldı mı? :)

value :) ya sen yine de konuş. her uyarınızı bir sonraki iş için kullanıyorum sonuçta :) ya etik olmaz yani müşteriye karşı sorumlu olduğumu düşündüğümden müşterimin eline gelip kullanımına başlamadan çalışmaları paylaşmıyorum genelde. sonuçta parasını ödüyor lansmanını yapma şerefi de ona ait olmalı :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
O 50 psd'yide istiyorum affetmem :D
Gözüme çarpan tek notayıda belirtmek isterim; 2. jpeg'teki geçiş sıkıntılı olmuş biraz transparan geçebilirdi gibi geldi :) Ama yinede hocam emeğine sağlık gayet on numara beş yıldız :))

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
O 50 psd'yide istiyorum affetmem :D
Gözüme çarpan tek notayıda belirtmek isterim; 2. jpeg'teki geçiş sıkıntılı olmuş biraz transparan geçebilirdi gibi geldi :) Ama yinede hocam emeğine sağlık gayet on numara beş yıldız :))

tesekkür ederim hasan. dosyaları upload ederim büyük ihtimal akşam. :)

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
fena değil ilk baktığımda bulutlar takıldı kafama biraz daha flu şekilde olsaydı daha iyi olurdu müşteriye onaya sunmadıysan gökyüzündei bulutların alternatifine bi bak derim