Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Çalışmam

nesnelkuram

🌱Yeni Üye🌱
jbaob5.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

ozknyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiç fena değil ama şişenin ortasından geçen şeride biraz daha özenmeliydin sanki.. çok göze çarpıyor.. bir de bayanların üzerine düşen ışıklar birbirinden farklı resimler olduğu hemen anlaşılıyor. keşke uygun resimler bulabilseydin.. onun dışında gayet hoş. Emeğine sağlık..:D

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
emeğe tabiki saygı diyoruz ama bencede renkler çok uyumlu değil...

DeLiBoZuK

🌱Yeni Üye🌱
yha iiken burdayım....gerçekten güsel olmuş arkadaşım blapoooo:D:p

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok karışık ve çok fazla uygulama hatası var. Işık ve gölgelere dikkat etmelisin birde bir çalışmada bu kadar çok farklı ve renkli zemin kullanmamalısın... Şişe havada duruyor, zemine oturmamış ve üzerinde kullandığın vektöre bir anlam veremedim... Bu hussuslara dikkat ederek ve biraz sadeleştirerek tekrar deneyebilirsin...

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk önce emeğine sağlık diyorum
ve gördüklerimi söyliyeyim renk uyumsuzluğu çok göze çarpmakla beraber çalışmanın bütünlüğünü bozmuş bide şişenin ortasından geçen kuşak olmamış ayrıca gölgeside pek iyi durmuyo kaldırsan çok dah iyi olur bikaç düzeltmeyle çok güzel bi çalışma olacağından eminim eline sağlık

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
eskişehirin klasik hafta sonu partileri için dim :) çok ta kötü değil.

5 sene kaldım esk.de ünv. için..her hafta sonu okul cıkısındaki üst gecitte ve sehrin bilimum köşelerinde elimize tutuşturdukları el ilanları :) ve sonrasında o el ilanlarının yerlere atılmasıyla sehirde olusan kirlilik..her yerde bol miktarda çöplük bulunmasına ragmen blinçli olarak nitelendirdiğimiz ünv. gencliğinin cevreye bukadar duyarsız ve acımasız olusu cok üzücü..
nesnelkuram,bu durum hala devam ediyor mu?

nesnelkuram

🌱Yeni Üye🌱
aynen devam ediyor değişen bir şey yok.ben almamak için kendimi zorluyorum en azından.
bütün arkadaşlara yorumları için çok teşekkür ederim.
Eleştrilerinizi dikkate alacağım.

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık we renkler uyumsuz görünüo emeğine sağlıkkk