Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Tasarım Yarışma İçin...

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm arkadaşlar yarışma için bir afiş yaptım.Yorum, eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekür ederim.Her türlü eleştiriye açığım...

1024230013113009320.jpg

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hımm zemin aşırı beyaz olmuş.Galiba mesajınızı bembeyaz bir tasarım ile vermek istemişsiniz :D

Nerden esti ise biraz latife yapayım dedim.Umarım kırılmamışsınızdır :)

Neye yorum yapalım ki çalışma yok :)

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok dostum ne kırılması :D:D anca yükleye bildim :D foruma ilk defa resim yükledimde :D:D:D Aslında yarışmaya beyaz bi sayfa göndersem ilginç bulup 1. seçmezlermi :D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Olabilir tabi neden olmasın :D
Zaten konu Çevreyi koruma değil mi?
Eh böyle olunca bembeyaz bir sayfa da oldukça etkili bie mesaj verebilir :D

Çalışmaya gelince,kişisel kanaatime göre kullandığınız görsel konuyu çok dar bir alana hapsediyor.
Bu konsept daha çok sadece yeşili koruma ile sınırlı kalıyor gibi.

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya çok olmak istemiyorum ancak nasıl bi görsel kullanabilirim bi öneride bulunabilirmisiniz?

RCHUNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yukardaki silik yazan sizde uzatın kaldır bence zaten sizde bir el uzatını yazmıssın kalabalık etmeye gerek yok çevremizi koruyalımıda kaldırsan olur zaten hepsi aynı anlama cıkıyor bos olan iki elin yerine ustten su doken bir el koyabilirsin dier elde aynen cicegi tutar tema vakfı icin mi yapıosun hangi firma icin yapıyorsun bu afisi onun logosunuda koy ve yazıyla alt ust iliskisi kurup blokla yada sloganı sola cek sag alt koseye oranlı bir sekilde logoyu koy unutmaki goz herzman soldan saga dogru bir inis gerceklestirr yesil kutularıda biraz kuculte bilirsin basarılar

yada aklıma bir fikir daha geldi illaha bir gorsel kullanmak istiyorum diyorsa ki nihat baysal arkadsımıza katılıyorum bembeyaz bir zemin bile yeterlidir sadece cicekle bir eli kullan ve cicegin bir yapragını manupilasyonla soldur ama sloganıda değistirebilirsin bunu yaprsan tiporsfikoyun yaabilirsin soldurma mesela durmayı kırmızı yaparsın bu soldurmayın ve durma birseyler yap gibi olur ama biraz destekleyici kullanman lazımki durmayı insanlar kendilerine hitap ettigini anlasınlar

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlumlarınız için hepinize teşekür ederim

forevermore

🌱Yeni Üye🌱
Türkçe'yi düzgün kullanmakla başlayabiliriz.

Sizde değil, siz de...

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Saed ve anlamlı bir çalışma tşk

kya-

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmus emegine saglıkda ya krds ben yarısma takipten yarısmaları takip etmeye çalışıyorum genelde kendimi daha cok geliştirmek için ve belgeler falan almak icin mesela e-dream'e falan afiş ve grafikden girmiştim ordan belge aldım cogu yerde avantaj sagladı ama fazla takip edemiyorum genelde her zaman duyulan yarısmaları takip ediyorum aslında ama farklı afiş yarışmaları falan olursa ....s sende ugrasmıssın (((eger sende takip ediyorsan))) bana da bildirsen olur mu ya msnden falanda olabilir hersey icin tesk. hilal_kaya33 ;)