Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş tasarımı yapacak Freelancer tasarımcı aranıyor - Türkiye Geneli

MUSAYAPICI

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.baharmarket.net
Afiş tasarımı yapacak Freelancer tasarımcı aranıyor

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Okullarla çalışan firmamız örneği ve taslağı hazır olan tasarımlardan
yaptırmak istiyoruz.

E-posta: baharpano@gmail.com

Telefon: 0505 237 64 43

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

teyonina

🌱Yeni Üye🌱
afis tasari

projeniz için yeterlitecrübe zamanım vardır.konuyla ilgili olumlu yada olumsuz geri dönüşlerinizi bekler iyi çalısmalr dilerim

uze

🌱Yeni Üye🌱
İşe Talibim

İyi derecede İllustrator, Corel Draw ve Photoshop biliyorum, istediğiniz çalışmayı istediğiniz sürede yapıp gönderebilirim. Özellikle İllustrator programında çizim yapmak en sevdiğim iştir. Elbette dergi, broşür, afiş ve kurumsal kimlik işlerinde de oldukça seriyimdir...
Anadolu Ünv. Güzel Saatlar Grafik mezunuyum, ancak meslek lisesinde Grafik öğretmeni olarak 21 yıldır görev yapıyorum. Sizinle Freelance olarak çalışmayı çok isterim..beni denemek isterseniz bir iş göndermeniz yeterli..
mail adresim : uzenger@gmail.com

FabulousTanitim

🌱Yeni Üye🌱
Grafik Tasarımcı / Fotoğrafçı (Tam Zamanlı/Part Time/Freelance)

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Adobe Photoshop (Çok İyi) , Adobe Illustrator (Çok İyi) , Adobe InDesign (Çok İyi) , After Effects (Çok İyi) , Fireworks (Çok İyi)

İş deneyimi ve içeriği: 2 sene özel sektörde grafik tasarım ve video editörlüğü üzerine çalışmalarım mevcuttur. Bunun haricinde freelance olarak birçok iş yapmaktayım. Logo tasarımı, intro, animasyon videoları, afiş ve e-katalog gibi çalışmalarım bulunmaktadır.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmamış

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Şuanda tam zamanlı veya freelance olarak grafiker, fotoğrafçı veya video editörlüğü olmak üzere iş arayışlarım mevcuttur. Referans çalışmalar istenildiği takdirde mail olarak dönüş sağlanacaktır.

E-posta:

Telefon: 0531 562 94 61