Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş tasarımım yorumlarınız...

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba afiş çalışmam yorumlarınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkür ederim...

stockvector1gdntrlmqr8.jpg

:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Benzer konular

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Afiş hazırlamak zor iştir.Neyin nereye geleceğini kestirmek bazen günler alır...Sizin bu çalışmanızda çok zorlanmışsınız.Bir kere göze hitap etmiyor maalesef,ikincisi yazıların yerleştirme sırası yanlış,üçüncüsü renk uyumu adına çok bir şey yok vs...Sonuçta bu afiş çalışması bana göre başarısız olmuş.Daha iyi çalışmalar göreceğiz mutlaka sizin elinizden...Başarılar...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Geleneksel halk konseri yazısı orada kaybolmuş zemin renginide çok beğenmedim daha canlı renkler kullanabilirsin eline sağlık

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim başka yorumlar...

tasagraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tasagraf.com
Tipografin ve renk seçimlerin kötü arkadaşım. Çalışmaya devam edersen daha iyi hale getirebilirsin. Renk seçiminde çok tıkanıyorsan yapılmış işlere gözatabilirsin. İyi çalışmalar.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk seçimi, font seçimi öğelerin yerleştirilmesi başarısız olmuş bence çalışmaları bi incele gerekirse aynısını yap böylece gelişme katedebilirsin... ;)

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tipografin ve renk seçimlerin kötü arkadaşım. Çalışmaya devam edersen daha iyi hale getirebilirsin. Renk seçiminde çok tıkanıyorsan yapılmış işlere gözatabilirsin. İyi çalışmalar.

teşekkür ederim tasagraf yorum için genelde göz atıyorum ama çk hızlı hazırladığımdan bazen düşünme şansı yakalayamıyorum...

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
1 saim güler i biraz koyult
2 yazı karakterlerini değiştir.ve farklı renk kullanarak arkasından gölge ver.
3-sanatçıların isimlerinin karakter diğer karakterden farklı olsun ve bira dikkat çeksin.,yukarıdak konser yazısının da erngini çokaz kırmızıya itebilirsin..

basarılarrr

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
peki renk uyumluluğu konusunda karasız kalıyorum... onunla ilgli yardımcı olabilirmisiniz...

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşların tümüne katılarak dekupe hatarlının olduğunu söylemek istiyorum. önde ki sarı gömlek giyen sanatçının saçında beyazlık var..

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
bence fonu değiştirebilirsin renk seçimin iyi değil mithat körlerin kafasının üsütünde beyazlık kalmış orayı düzeltebilirsin sağ alt köşedeki resim çok bozuk bence baştan çalış derim ben iyi çalışmalar

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
geleneksel halk konseri yazısını daha okunaklı yazmalısın. tarih saat v.s onları en alta almalısın. yazı karakterlerini daha farklı yazabilirsin. dekupelerede ışık verebilirsin

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arka fon bence zayıf kalmış ve yazı karakteri seçimi yanlış bence. Sanatçıların isimleri hiç göze çarpmıyor. Renkler çok cansız ve yetersiz kalmış . Genel olarak çalışma kendisini göstermiyor. Ayrıca dekupe hataları var.

qraphicdesign

🌱Yeni Üye🌱
Yorum yazacam ama...katalog yaparken bi bakınaym dedim ama şimdi bu afişine yorum yaz yaz bitmezki. Kendini daha sık yetiştirmelisin eğer bu sektörde devam tme istiyorsan. Emeğine sağlık...

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorum yazacam ama...katalog yaparken bi bakınaym dedim ama şimdi bu afişine yorum yaz yaz bitmezki. Kendini daha sık yetiştirmelisin eğer bu sektörde devam tme istiyorsan. Emeğine sağlık...

hatalarımı bilmedende kendimi geliştiremem.... yinede teşekkür ederim.....

ayışığıı

🌱Yeni Üye🌱
başlıkta kullandın geleneksel halk konuserleri yazısını değiştirisen daha iyi olur. yazılar birbirinden çok bağlantısız duruyo.