Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş yarışmasında dereceye girmeyen afişim

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sonuçlar bugün açıklandı.DSİ nin düzenlediği ''SUDA FARKLILIKLARIN YAKINLAŞMASI'' konulu yarışmaydı. Görüş ve önerilerinizi iyi veya kötü mutlaka bekliyorum.
sonbaskiaf.jpg

sürreal bir kompozisyon oluşturmaktı asıl amcım bu afişte

Son düzenleme:

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kompozisyon hoş; fakat kullanılannfontlar pek hoş durmuyor. Daha farklı ve dikkat çekici fontlar denebilir ve renklerde oynama yapılabilirdi.Üzerinde biraz durulda daha iyi şeyler çıkabilirdi.

Onun dışında bence amacına uygun bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
birinciyi bende daha çok beğendim aslında ama ellerin hepsinin aynı olması hoş olmamış...
ve amatörce olmuş daha çarpıcı olabirmiş diye düşünüyorum bu da birinci olanda bolca su kullanılmış aslında suyun ihtiyaç olduğu ve tükenme tehlikesi ön plana çıkarılsaydı daha iyi olurdu gibi ...(şartnameyi okumadım) .....bence.

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım ilk etapta bardak ve sürahi! buraya kadar tasarım açısından emek harcamışsın ama konu başlığına bakınca burdaki tasarımla yola çıkman gereken fikir arasında bir bağlantı yok kaynaktan bardağa tertemiz içilebilir su geliyor ilk bakışta insanın aklına zemini, sürahi bardak; sanki alelacele yapmışsın gibi duruyor en önemlisi dediğim gibi benim nacizane fikrim ana temayla bu tasarımın bir bağlantısı yok 'suda farklılıkların yakınlaşması' akla bardakla sürahi dışında pek çok şey çağrıştırıyor.Emeğine sağlık bizimle paylaştığın için teşekkürler :)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
klişeleşmiş düşünce yapısı ile yapılmış uçuk bir fikir yok
ayrıca uygulamada da sıkıntılar var
örnek bir afiş:

afis1.jpg

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür işte o uygulamadaki sıkıntıyı bahsetsende hatamızı görsek neymiş o uygulama seninkide çok başarılı bir afiş mesela senin afişindede sloganınıla yarışmadaki sudaki farklılıkların yakınlaşması arasında bir bağlantı kuramadım.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür işte o uygulamadaki sıkıntıyı bahsetsende hatamızı görsek neymiş o uygulama seninkide çok başarılı bir afiş mesela senin afişindede sloganınıla yarışmadaki sudaki farklılıkların yakınlaşması arasında bir bağlantı kuramadım.

çalışma bana ait değil efendim böyle bir cümle geçmedi mesajımda

eleştirdiğiniz çalışma hakkında kısa bir bilgi:

Derya Yılmaz KOYUNCU
ANKARA
22 Mart 2005 Dünya Su Günü
Afiş Yarışması Birincisi

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2005 yılının birincisimi vallahi geçmiş yarışmalardaki afişlerden haberim yoktu senin zannettim kusura bakma birde 2005 yılının su konusu farklı ama uygulamada benim afiş biraz benziyor gibi güzel bir sürpriz yaptın teşekkürler

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ana fikir güzel ama uygulamada sıkıntı var bardağın ve sürahinin içindeki resimler çok eğreti duruyor

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
2005 yılının birincisimi vallahi geçmiş yarışmalardaki afişlerden haberim yoktu senin zannettim kusura bakma birde 2005 yılının su konusu farklı ama uygulamada benim afiş biraz benziyor gibi güzel bir sürpriz yaptın teşekkürler
rica ederim :D esasında bir çalışma yapmadan önce
o konuyla ilgili üstünkörü bir araştırma yapman iyi olur :wink:

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler yorum için özellikle photoshopta distort warp özelliğini birde resimleri photomerge yapıp özellikle bu şekilde sunmak istedim. yarışma zamanım biraz daha olsa idi ortadaki bardağı daha gerçekçi ve bardakta su damlacıkları bile yapacaktım ama malesef zanman sınırlıydı:sadsmile:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
klişeleşmiş düşünce yapısı ile yapılmış uçuk bir fikir yok
ayrıca uygulamada da sıkıntılar var
örnek bir afiş:

afis1.jpg
hasan arkadaşımın sözlerine katılıyorum.Bence üzerinde biraz daha ugraşırsanız daha iyi bir sonuç alabilirdiniz belki..emeginize sağlık..Başarılar..

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir çalışma. Eline sağlık

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Düşünce güzel fakat çok mavi renkler 2 adet şelale var mesela sonra tatlı su tuzlu su karışımı olmuş dalga olduğu belli biraz yeşillik daha uygun olurdu diye düşünüyorum başarılar..

emrahkaratas

🌱Yeni Üye🌱
devletin bi kuruluşuna bu kadar renkli bişeyler yaparsan beğenmezler.tek renk kapkara bi ley yaparsan olur ama.can bonomo yu örnek al

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
1.Afişte kullanılan herşey birbirinden fazla kopuk..
2.Düşünce güzel ama uygulamaya dökülememiş.
3.Yazı karakteri zayıf kalmış ve zemin rahatsız ediyor.

Konu açılalı da baya olmuş atlamışım sazan gibi :) bu da 4

tezel

🌱Yeni Üye🌱
düşünce güzel uygulama o