Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afişim

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10235764pf0.jpg

yorumlarınızı bekliyorum teşekürler

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
fikir güzel ama bu calışmayı ne amaclı yaptına dair bi bilgi versen hayvan sevgisimi bu eger hayvan sevgisiyse fikir güzel aaama uygulamada biraz yannışlıklar var arka fon rengi kötü hatta arka fon kötü köpek cok tuaf duruyo ordaki hataları tam anlatamıyom bucizim konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı yorumlarlar yazıya gelince daha kalın bi yazı kulansan daha cok ortaya cıksa yazı cok sönuk kalmış bide ben emek vermek yemek vermekmidir ona takıldım:hmm2:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bende yazıya takıldım :S daha anlasılır ilk okumada anlasıbalilecek bise olabilirdi....

emeğinize sağlık....

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir güzel ama bu calışmayı ne amaclı yaptına dair bi bilgi versen hayvan sevgisimi bu eger hayvan sevgisiyse fikir güzel aaama uygulamada biraz yannışlıklar var arka fon rengi kötü hatta arka fon kötü köpek cok tuaf duruyo ordaki hataları tam anlatamıyom bucizim konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı yorumlarlar yazıya gelince daha kalın bi yazı kulansan daha cok ortaya cıksa yazı cok sönuk kalmış bide ben emek vermek yemek vermekmidir ona takıldım:hmm2:

Konu aclıktan ölmek üzere olan köpekler.Sloganda da sevgi ugrunaa emek harcanmadan olmaz eger seviyorsanız onları doyurun anlamını taşıyor.Yazıyla cok fazla oynuyamıyorum kurallar cercevesinde yapıyorum bu afişi teşekürler:)

bende yazıya takıldım :S daha anlasılır ilk okumada anlasıbalilecek bise olabilirdi....

emeğinize sağlık....

daha nasıl acık anlatabilirimki seviyorsan yemek verden daha acık:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ey CASMİN arkadaşım bucizim ne demek? biraz bilgi verirsen memnum olurum
daha iyi olabilirdi. emeğine sağlık

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
birşeye benzetemedim.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Ey CASMİN arkadaşım bucizim ne demek? biraz bilgi verirsen memnum olurum
daha iyi olabilirdi. emeğine sağlık
yannış yazmışım özür benim sölemek istedigim cizim konusunda daha çok bilgili arkadaşlar yani bi ressam yada karikatür çizen arkadaşlar yardımcı olsun bi hata var anlatamıyorum demek istedim arkadaşım

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazi cok duz alta dogru arasını acsan biraz ve farkli fontlar denesen ve ima ettigin zayifligi ön pilana cikarsan