Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effect Kurulumda Problem

muhsincik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:crying:
Arkadaşlar After Effect cs4'ü kurduktan sonra programı başlatmak için tıklıyorum karşıma alt tarafta yazdıgım bu msj geliyor defalarca kurup kaldırmama ragmen (Revo Uninstallerle kaldırdım) ne yazıkki programı çalıştıramadım yardımlarınızı bekliyorum.

After Effects can’t continue: Sorry, After Effects has crashed. See https://www.adobe.com/support/products/aftereffects.html for known issues.
If you can’t resolve this issue, please contact Adobe Technical Support (2)
hatabh3bv5.jpg

Son düzenleme:

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eger sisteminde cok fazla font varsa bununla ilgili bir sorun olabilir. Sistem fontlari haric digerlerini kaldirip bir de oyle dene. kolay gelsin.

muhsincik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eger sisteminde cok fazla font varsa bununla ilgili bir sorun olabilir. Sistem fontlari haric digerlerini kaldirip bir de oyle dene. kolay gelsin.

budabua keşke daha önce yazmış olsaydın yinede çok tşk ederim
sorunu çözdüm harici 4.500 tane font yüklemiştim sebep buymuş
format attım, ae yükledim çalıştı sonrasında fontları yükledim ae açmaya çalıştım bu hatayı verdi sonrasında ise tekrar windows orjinal fontlarını yükledim programı çalıştırdıgımda ise problemsiz çalıştı biraz uzunca oldu ama temiz oldu bu problemle karşılaşan arkaşlara duyrulur

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sorunu cozmus olduguna sevindim bence herhangi bir font management programi kullanmalisin. o kadar fontla pc pek saglikli gozukmuyor:)

aysekndmr

🌱Yeni Üye🌱
aynı hatayı bende alıyorum uninstallerle kaldırdım kayıt defterinden tüm her bilgiyi sildim yeniden yükledim ama olmadı :( ne yapmalıyım bende mi format atmalıyım bunun başka yolu yok mu :(