Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afyon matbaa sayfası imsakiye tasarımı

kostencka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
bi'şey eksik gibi geliyor bana ama ne olduğunu bulamadım

Benzer konular

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
dear kostencka:D

başta imsakiyede cross'un ne işi var?
Ayrıca millet iftar vaktini, sahur vaktini, 5 vakit namaz vaktini nerden bilcek?
Onları eklemek için yer açmalısın ve ayrıca siyah hiç hoş olmamış;)

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
dear kostencka:D

başta imsakiyede cross'un ne işi var?
Ayrıca millet iftar vaktini, sahur vaktini, 5 vakit namaz vaktini nerden bilcek?
Onları eklemek için yer açmalısın ve ayrıca siyah hiç hoş olmamış;)

Aynen... iftar ve sahur vakitlerini de koymalısın ki çalışmanan başını sonunu görelim. Bu haliyle çok silik kalmış, başarılar

kostencka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu bi şablon tüm yazılar sonrasında eklenecek ve çalışmanın sol tarafında ki gri çerçeveli yere beyaz renkte yazılar gelicek
renk konusunda siyah hem markanın kurumsal renginden hemde kişisel beğenimden ötürü seçilmiş ir renktir
ama ben tasarımın hiç bir noktasında cross göremiyorum maalesef, tesadüfen ir yerde cross oluşmuşsa eğer ve farketmemi sağlarsan sevinirim
teşekkürederim değerlendirmen için :)

dhone

🌱Yeni Üye🌱
süpppperrrr olmuş. Siyaha bayılırım

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu bi şablon tüm yazılar sonrasında eklenecek ve çalışmanın sol tarafında ki gri çerçeveli yere beyaz renkte yazılar gelicek
renk konusunda siyah hem markanın kurumsal renginden hemde kişisel beğenimden ötürü seçilmiş ir renktir
ama ben tasarımın hiç bir noktasında cross göremiyorum maalesef, tesadüfen ir yerde cross oluşmuşsa eğer ve farketmemi sağlarsan sevinirim
teşekkürederim değerlendirmen için :)

Öncelikle sen o kadarcık yere hem firma bilgilerini hem de diğer bilgileri sığdırcaksan bilemem. Ama sen bu konuyu açarak bizlerden yorum istedin.
Böyle davranarak yanlış yapıyorsun. Ben de bu tür eleştirelere mağruz kalıyorum.
Sen bu konuyu açıp yorum istediysen bizde yorum yaparız. Ayrıca ordaki ams' logo olduğunu bilmiyordum çünkü bizim filmci o tür cross kullandığı için cross sandım.

kostencka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle sen o kadarcık yere hem firma bilgilerini hem de diğer bilgileri sığdırcaksan bilemem. Ama sen bu konuyu açarak bizlerden yorum istedin.
Böyle davranarak yanlış yapıyorsun. Ben de bu tür eleştirelere mağruz kalıyorum.
Sen bu konuyu açıp yorum istediysen bizde yorum yaparız. Ayrıca ordaki ams' logo olduğunu bilmiyordum çünkü bizim filmci o tür cross kullandığı için cross sandım.

yanlış anlaşıldı sanırım eleştirmene bişey demedim ben zaten sadece merak ettim nerede cross var diye çünkü ben farketmeden bir yerde cross oluşmuş olabilir diye sana sordum ve evet buraya koymaktaki amacımda eleştiri almaktı ki eleştirinede teşekkürederek karşılık verdim

tekrardan teşekkürederim tüm eleştriler için...