Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aramak istemezdim zaten sorun aramakta degil aranmak istenmeyebilir şahıs adına.
bu paylaşımda acı olan hiçbirşey yok acaba yazılışını bilmediginiz bir şey olursa bunuda yanlış yazdığınızı düşünün bununla nekadar dalga veya eylenilir.
aramak istemezdim zaten sorun aramakta degil aranmak istenmeyebilir şahıs adına.
bu paylaşımda acı olan hiçbirşey yok acaba yazılışını bilmediginiz bir şey olursa bunuda yanlış yazdığınızı düşünün bununla nekadar dalga veya eylenilir.
Yanlızca bir yerde takılmak yerine genel olarak bir yorum getirsek,bunu ben insanları rencide etmek için koymadım yanlış anlaşılma var galiba yanlızca olucak komik durumları göz çnüne getirmek için koyulmuş birkaç görsel söz konusu Konuyu saptırmadan gerektiği şekilde yorum yaparsanız sevinirim Saygılar.
Akşam akşam koptum be lovies:rofl:.Nerden buldun sen bunları öyle yaa:rofl:.Hele o yazılar yokmu? Aypot,Bilezirya kavesi falan çatladım gülmekten:rofl:
hepsi birbirinden ayrı bir mizah örneği, ama terlik tam bir zeka örneği. Ben takıldım çok çok iyi.. kırkyıl düşünsem terlikleri nasıl çaldırmam diye, bu aklıma gelmezdi. gözlerimden yaş geldi vallaha...
hepsi birbirinden ayrı bir mizah örneği, ama terlik tam bir zeka örneği. Ben takıldım çok çok iyi.. kırkyıl düşünsem terlikleri nasıl çaldırmam diye, bu aklıma gelmezdi. gözlerimden yaş geldi vallaha...