Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ai to psd sorunu

delinecmi

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
illustrator'de ki çalışmayı exportlayıp psd ye çevirmek istediğimde tek katman olarak çıkarıyor.

'write layers' seçili olarak 300ppi da rgb olarak kaydediyorum internetten baktım herkes yaptıklarımı yaparak gayet rahat çalışmaları psd ye çeviriyor ama bende bi'türlü olmadı acaba ps de ayrı bi ayar mı yapmam gerekiyor yoksa illustrator'de başka bir ayarımı var.

Programı kaldırıp geri kurdum CMYK olarak çıkartmayı denedim 'write layers' altındakileri farklı olarak tıklayarak denedim yine yok yine yok.
Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaptıklarınızın aynısını yaptım bende bir sorun olmadı psd açtığımda layerlı bir şekilde geldi.
File / Export / Psd / (use art boards seçili )
Export Options " Write Layers Seçili / Maximium Editability seçili / Anti Aliasing Type Optimized Seçili / Embed ICC profil Seçili

delinecmi

🌱Yeni Üye🌱
Yaptıklarınızın aynısını yaptım bende bir sorun olmadı psd açtığımda layerlı bir şekilde geldi.
File / Export / Psd / (use art boards seçili )
Export Options " Write Layers Seçili / Maximium Editability seçili / Anti Aliasing Type Optimized Seçili / Embed ICC profil Seçili

use art boards seçili denedim yine olmadı bende mi sorun diye freepik den bir sürü çalışma indirdim yinede olmadı delirmemek elde değil

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Aİ'de çalıştığın her nesneyi tek tek Grup haline getir sora Export et sorun düzelir

siLencieux

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 kare açıp senin denediğin şekilde yaptım dediğin gibi tek katman olarak çıkardı ama daha sonra illustrator'de layerlara ayırdım photoshop'ta da layerlar ayrı ayrı geldi sıkıntı yok gibi