Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajans Trog logo calışması

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ajanstrog.jpg

Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk sorum trog nedemek ingilizce tekne demek mi yoksa başka birşeymi.Yaptığınız tasarımla bir bağlantı kuramadım.Şekil neyi ifade etmekte.Logo bu olacaksa Alttaki gölgeyi kaldırıp rengi birazdaha açık tonda yapabilirsen daha iyi olacağına inanıyorum.

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
trog anlamı kendim bir anlam oluştup yaptım t=tasarım r=reklamcılık o=organiazasyon g=grafik acılımı budur şekli ise maskot karater cizimidir.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben açıkçası ben "maskot çizimi" anlayamadım. moskot olarak çizdiğiniz nedir?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben neden bi şey göremiyorum

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
üstteki şekil bir amblem için çok karışık ve bir ajans ile ilişkisini kuramadım. daha sade ve ajansınızı temsil edecek bir amblem kullanmanızı öneririm. ama illa ki bu şekli kullanacağım derseniz, gölgelendirmeleri kaldırmanızı tavsiye ederim. fazlasıyla karışık olan bir şekli daha da karmaşıklaştırıyor. bir de yazının solundaki şekil de fazlalık. zaten üstte bir amblem kullanılmış, soldakine gerek yok (üstelik o da çok karışık ve algılanamayan bir şekil).

iyi çalışmalar

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Görseli CMYK yüklerseniz bazı arkadaşlar göremez mavisakalcik... görsel düzeltilmiştir... RGB yükleyin lütfen...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bir logo bu kadar detaylı olmamalı hem ince tüyleri canlandırmak için çizgiler kullanmış hem bunları kaydırarak gölgelendirmişsiniz logonun üstüne beyaz lensli 2 tane bi yarası yazıda bi yarısı "maskot" dediğiniz kısımda beyaz yuvarlaklar kullanmışsınız.. çok anlamsız, yazanın yanındaki extra sembole hiç anlam veremedim.. Daha sade çalışmalar yapmaya çalışmalısınız..