Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajansrena için yaptığım afişler

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
3 tane afiş istenmişti yaptım gönderdim kabul oldu logo da bana ait.
Yorumlayabilirseniz sevinirim.

avaqado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel. Emeğine sağlık çalışmalarında başarılar dilerim.

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel bir çalışma arşivimde yerini aldı. Başarılarının dileği ile saygılarımla

Be_Born_Boss

🌱Yeni Üye🌱
çalışma gerçekten güzel tebrik ederim :) yanlız senin yaratıcılığının ürünümüdür bilmiyorum waklımız wikrimiz web kısmı benm pek hoşuma gitmedi :) 2 senelik tecrübeme dayanarak söylüyorum kesin doğru çıkmasını ummuyorum tabi, çoğu tanıdığım insanlar çalışmalarımda mantık aradılar ordada bir mantıksızlık var

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
O slogan bana aitti. Slogan üretmem de hep bir sıkıntı vardı zaten. Bunun farkına bir kez daha vardım :) Teşekkür ederim eleştiriniz için.

acquaway

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende ilk okuduğumda ne demek istenildiğini anlıyamadım www kısmında onun dışında gayet güzel elinize sağlık

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir afişe bukadar yazıyı doldurmak ne kadar doğru tartışılır.
Aldığım eğitim, afişde yer alacak yazıların kısa ve açıklayıcı olduğu yönündeydi. Çünkü tüketici veya hedef kitle afişi gördüğünde önüne dikilip yazıyı okuma zahmetine girmiyor. Sadece göz gezdiriyor, bukadar.
İlla bilgileri paylaşmak istiyorum diyorsan afiş yanlış seçim olur. Broşür bunun için en ideal olanıdır.
Bunun dışında fena değil, Kolay gelsin..

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
acquaway ' Alıntı:
Bende ilk okuduğumda ne demek istenildiğini anlıyamadım www kısmında onun dışında gayet güzel elinize sağlık

Teşekkür ederim hocam o kusurun farkına vardım :)

Bir afişe bukadar yazıyı doldurmak ne kadar doğru tartışılır.
Aldığım eğitim, afişde yer alacak yazıların kısa ve açıklayıcı olduğu yönündeydi. Çünkü tüketici veya hedef kitle afişi gördüğünde önüne dikilip yazıyı okuma zahmetine girmiyor. Sadece göz gezdiriyor, bukadar.
İlla bilgileri paylaşmak istiyorum diyorsan afiş yanlış seçim olur. Broşür bunun için en ideal olanıdır.
Bunun dışında fena değil, Kolay gelsin..

Benim de aldığım ve hala almakta olduğum eğitimde de afişte bu kadar yazı olmaz. Hatta Aristo mantığına ulaşmamak için eğitim alıyoruz :)
Fakat müşterinin isteği bu şekildeydi, o yüzden yapacak bir şey yok :)
Teşekkürler yorum için. Kolay gelsin.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim de aldığım ve hala almakta olduğum eğitimde de afişte bu kadar yazı olmaz. Hatta Aristo mantığına ulaşmamak için eğitim alıyoruz :)
Fakat müşterinin isteği bu şekildeydi, o yüzden yapacak bir şey yok :)
Teşekkürler yorum için. Kolay gelsin.

Müşterine deseydin ya "Afişte bukadar bilgi ve yazı gereksiz, akıntıya karşı kürek çekiyorsun" diye..

Biride şu müşterileri eğitse ne iyi olurdu..
Kolay gelsin..

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
Belki sana da olmuştur, öyle bir paraya sıkışırsın ki ne deseler kabul edersin ne isteseler onu çalışmada kullanırsın. İşte öyle bir dönemde geldi bu iş ve benimde elim mahkum yaptım. İnşallah bir daha o durumlara düşmem de bu yargılara tâbi tutulmam.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Belki sana da olmuştur, öyle bir paraya sıkışırsın ki ne deseler kabul edersin ne isteseler onu çalışmada kullanırsın. İşte öyle bir dönemde geldi bu iş ve benimde elim mahkum yaptım. İnşallah bir daha o durumlara düşmem de bu yargılara tâbi tutulmam.

Sana özel bir durum değil bu, kimisi müşterinin dırdırından kurtulmak için, kimi hatır için vs. nedenlerden yapıyor.
Sana tavsiyem taviz vermemen neticede müşteri de yerini bilmeli.
Yargılamak değil nacizane fikrimi belirttim.

Neyse konu dağılmasın..

seluvenin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
bence çok güzel bir afiş tasarımı. özellikle 3. tasarımı çok beğendim. www olmasa çok daha iyi olurdu gibime geldi. pek anlamadım çünkü.