Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akgül logo tasarımı

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bir arkadaşıma yaptığım logo çalışması yorumlarınıza sunarım.

akgllogo.jpg

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Arkadaşın hangi işte kullanıcak ki bu logoyu ?

Ofset ve dijital baskı için uygun olmadığınımı ifade ediyorsunuzki Hayır ofset ve dijital baskısı yapıldı ve sorun yok günümüz teknolojisi çok fazla gelişti arkadaşım eski ofsetçilikle karıştırmayın bu tarz işleri.

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
bişey ifade etmedim arkadasım sadece sordum :) Açıklama yapmamıssın bi bakim ne için kullanılacak die. Havalar çok sıcak..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
bişey ifade etmedim arkadasım sadece sordum :) Açıklama yapmamıssın bi bakim ne için kullanılacak die. Havalar çok sıcak..

Evet havalar bu yıl çok sıcak olacağa benziyor:) 3D Tasarımlar baskı olmaz düşüncesi birçok arkadaşta varda onun için açıklama yaptım. Sende belki o düşünceyle sordun diye düşündüm.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Fakat bir çalışmanızda bir yere değineceğim. Yapmıs olduğunuz amblem keskin şekillerle çizilmiş. Kullanılan yazı fontu ise oval yumuşak bir seçim olmuş. Yani bir bütünsüzlük konusu var bence. Ve A harfinin sol tarafını biraz yukarıda yapmıssınız göze hata gibi geliyor. Amblem iyi fakat AKGÜL yazısı ile bütünlüğünü göremedim nedense. :). Saygılar...

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyah zemin olan belkide gri zemin olanın dijital baskı için uygun olmadığını ifade ediyorum evet:)

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Emeğinize sağlık. Fakat bir çalışmanızda bir yere değineceğim. Yapmıs olduğunuz amblem keskin şekillerle çizilmiş. Kullanılan yazı fontu ise oval yumuşak bir seçim olmuş. Yani bir bütünsüzlük konusu var bence. Ve A harfinin sol tarafını biraz yukarıda yapmıssınız göze hata gibi geliyor. Amblem iyi fakat AKGÜL yazısı ile bütünlüğünü göremedim nedense. :). Saygılar...

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

Yorumunuz için ilk önce teşekkür ederim evet A harfinin bir bacağını bilelerek kısa ve yamuk oluşturdum amblem sadece bir şekil değil arkadaşım için bir anlam ifade ettiği için o şekildedir.

Yazı karakterine gelirsek amblem keskin tarzda diye yazı karakterini keskin yapmaya gerek yok bu haliyle hiçbir bütünsüzlük söz konusu değil ayrıca logotype ile ilgili kitapları karıştırdığınızda benim ne demek istediğimi anlıyacaksınızdır.

Tekrardan göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

siyah zemin olan belkide gri zemin olanın dijital baskı için uygun olmadığını ifade ediyorum evet:)

Yorumunuz için sizede teşekkür ederim zaten bu sadece sunum amaçlı bir pafta olduğu için logoda gölgelendirme ve yansıma efektleri var.

Baskıda gölgelendirme ve yansıma efekti olmadığı için siyah zemin olsun beyaz zemin olsun hiçbir sorun yoktur.

Zaten firmanın kurumsal kimliği için baskıları yapıldı.

Ayrıca şunuda ek olarak söyleyeyim çoğu matbacının, ofsetcinin, Dijital baskıcının basılmaz yapılmaz böyle iş olmaz dediği işleri ben çok bastırdım ve gayet hoşda oluyor.