Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yine harikasın Ellerine ve emeğine sağlık ama akkaya reklam yazan yer varya çok iç içe geçmiş gibi duruyor biraz arasına açarmısın etrafındakinide biraz büyüterek. Küçük kalmış gibi.
3d max yapılabilecek en basit şeylerden biri olmasın rağmen tasarım olarak kendine baktıran bir iş olmuş bence. Fikir hoşuma gitti. Ancak bence kenarlarını tam dikdörtgen yap. Bunun için bıçak yaptırman lazım çünkü. Maliyetini artırır... Kolay gelsin.
Övgü, Yorum ve Önerileriniz için teşekkür ederim ayyüce hanım... Tarzan45 sizede teşekkür ederim, ama bıçak zaten elimizde mevcut. (bıçak olamasada 15TL gibi bi masraf ı var önemli değil hoş dursun yeter) önemli olan benim için hoş durması ama basit olaması değil...
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Logoyu da siz mi tasarladınız bilmiyorum ama eğer siz tasarladıysanız ve değiştirme imkanınız var sa reklam yazısının fontunu çok fazla beğenemediğimi söylemeliyim. Onun dışında herşey mükemmel. Bu arada imla hatası da bulamadım. Belki de daha dikkatli incelemek gerekiyor.
emeğinize sağlık parlama hariç diğerleri o kadar iç açıcı değil birazdaha iç açıcı bir tasarım olabilirdi bence ama yinede güzel. dediklrimi yanlış anlama benimde kendimi geliştirme sebeblerimden birisi bu.lütfen yanlış anlamayın.