erdemirs
🏆Pro Tasarımcı🏆
"Seri Katiller" serisi 5. çalışmam; Albert Fish
ellerine sağlik kardeşim güzel olmuş.. ama artik kendini aşsan diyorum, biraz daha zora doğru ilerlesenden daha büyük başarilarin çikacağina eminim
![]()
yine bi ilhan geldi bana şimdi bitanede ben yapayım. aslında senden daha iyisini bekliyoruz erdemir çalışmalarına diycek yok sadelikte güzellikte ama daha zorlu bi çalışma denesen bence iyi işler çıkarırsın tekrar eline sağlık
tebrikler uzun zamandır izliyorum bir konu belirleyip üstüne gitmek güzel bişey. hem eğitici hemde bişeyler üzerinde biği sahibi oluyoruz. çalışmalarının bir çoğunu izledim. çalışmalar iyi burda değinmek istediğim ufak bir nokta var iple bütünlük sağlamaya çaştırdığın tipografik düzende etki biraz dağılmış. bence tek satırlık bir düzenleme için idaaldir ama parağraf için düşünemiyorum. başarılar sana. devamını izleyecem emin ola bilirsin.
haa bu arada sende bir seri katil olup çıkmayasın karşımıza psikolojin bozuluyormuş. böyle incelemeler yaparken![]()
Oooh Yeaaaaaaaah!Sonunda! Süper olmuş! Güzel yazı seçmişsin, oyuncak tren de tam oturmuş konuya
. Ama ben orada zavallı, küçük bir kizın resmi olacağını tahmin ediyordum
![]()
arkadaşım döktürmüşsün yine...eline sağlık ama...üzülüyorum bak senin için...seri katiller kanlar falan...psikolojin bozulmasın sonra...şaka biyana...bu işi baya sevdin sen ve banada sevdirdin....teşekkür ederim...seri katil sonunda yakalanacakmı peki...
![]()
elinize sağlık gerçekten güzel olmuş....
önceki çalışmaları daha önce neden fark edememişimki ! çok hoş bunlar yaa ... okurken içten içe korktum vallahietrafıma şööyle bir bakasım geldi. istediğin etkiyi verebilmişsin sanırım.
emeğine sağlık![]()
konu korkunç,ama tasarım süper.eline sağlık erdemirs çok şık bir çalışma.