Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alp ajans Kurumsal Reklam Çalışmam

Grafixit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınıza ihtiyacım var...
21570362.jpg

Benzer konular

muratsfx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4. çalışmanın esprisi bence en güzeli... onu diğerlerinde kullandığın üst şablonla birleştirirsen bence en güzeli o olur... emeğine sağlık. iyi forumlar

Grafixit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4. çalışmanın esprisi bence en güzeli... onu diğerlerinde kullandığın üst şablonla birleştirirsen bence en güzeli o olur... emeğine sağlık. iyi forumlar
hepsi el emeği bitek 4. çalışmada hazır resim var onu koymak istememiştim ama sizde onu beğendiniz teşekkür ederimm

kenanedu

🌱Yeni Üye🌱
ikinci çalışma çok beğendim eline sağlık

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak başarılı bir çalışma tebrikler.. ancak gözüme takılan bazı yerler var.. mesela bence sanki büyüteç efekti çok gerçekçi olmamış gibi.. onun haricinde adrese takıldım biraz GMKP yazmak yerine niye uzun uzun Gazi Mustafa Kemal Paşa yazmayı tercih etmediniz.. ve son olarak son broşürdeki "El İlanı" nın daki i nin noktası yok.. saygılar..

HakSan

🌱Yeni Üye🌱
hepsi güzel ama 2. çalışma daha çok hoşuma gitti tebrikler umarım ilerde bende böyle çalışmalar yapabilirim

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hedef kitleni çinayetlemi vuracaksın. bu yaptıklarının hiç birisi olmamış konsept yok uyum yok orantı yok. yok ta yok.

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
1. çalışma çok boş geldi bana eğer sadece bunlar kullanılacaksa biraz daha küçültüp çok daha boş alanla daha şık bir çalışma haline getirilebilir...
2. çalışmada büyütecin içinde kalan yazıları biraz küçültün ve iç kenar boşlukları eşit olsun bence...
3. çalışmada farklı bir konsept uygulanabilir. Bir arkadaşımızın dediği gibi cinayet suç mahali..biraz itici geldi bana da...
4. Çalışmada broşürel ilanı ve markalaşmak kelimelerinde Türkçe karakter sorunu var. mavi alan daha farklı çalışılabilirdi diye düşünüyorum. Ve kullanmış olduğunuz hazır resimdeki yolların sonunu yumuşak bir şekilde silebilrseniz daha iyi olacaktır.Logonuzdaki "j" harfinin tepesi kesilmiş sanki.
Logo alanların çok geniş kalmış çalışmalar içinde...
Genel olarak beğendim temiz çalışmalar olmuş..Emeğine sağlık..

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
2. , 3. , 4. güzel eline sağlık.