Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aman allahım!!!

yellowrose

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar. ben geçmişte amatör olarak photoshop, flash proğramlarında kendimce birşeyler yapar mutlu olurdum. iki ay önce nasıl olduğunu anlamadan kocaelinde çıkan yürüyüşyolu dergisinin grafik tasarımcısı olarak buldum kendimi. geçen ay bir arkadaşın yardımıyla, bu ay ise tek başıma tasarımını yaptım derginin(şu an basım aşamasında,nasıl bir şey çıkacak ortaya bende merak içindeyim)internette beni geliştirecek birşeyler ararken bu siteyi buldum. aman allahım!!! tam aradığım yer dedim.. ve geldim... umarım benim gibi bir acemiyi aranıza kabul edersiniz.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın yellowrose ;
Aramıza hoşgeldiniz. Burası bir Eğitim & Öğretim portalıdır bunu belirteyim. Daha sonra sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. :) Ve en son
umarım benim gibi bir acemiyi aranıza kabul edersiniz.
BİZİM herkese kapımız açıktır. Eminimki siteden çok bilgi edineceksiniz.

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiç kimse en iyi değildir en iyi ancak senin kendine belirlediğin sınırdır. Hep bereber iyi olmaya çalışıyoruz burda kendimizce, hoşgeldin aramıza :) en iyi sınırına ulaşman dileğimle

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar. Hoş geldin. Dergiden bir kaç örnek görmek isterdim doğrusu. Merak ettim anlatımından dolayı. Umarım bizlerle paylaşırsın çalışmalarını. İyi forumlar.

yellowrose

🌱Yeni Üye🌱
tşk ederim arkadaşlar... tabiki sizlerle paylaşmak isterim çalışmalarımı ama nasıl....